Sertai Shaklee

Kami mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari keluarga kumpulan Shaklee Independent Distributor kami. Jana pendapatan tambahan secara part time / full time. Dengan Shaklee, umpama anda membuka perniagaan anda sendiri, keupayaan menjana pendapatan adalah tanpa had. YOU SIGN YOUR OWN CHEQUE!

Alhamdulillah, memang hidup saya sangat berubah setelah serius ber-Shaklee. Dan sememangnya ramai yang dah berjaya mendapat 4-5 angka sebulan, hanya dari rumah. Anda bila lagi??

BAGAIMANA NAK MENDAFTAR @ MENJADI PENGEDAR SHAKLEE?
Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma.

YURAN KEAHLIAN SHAKLEE
Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit.

TAK PERLU MAINTAIN POINT DALAM SHAKLEE.
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 atau minimum purchase

TAK WAJIB MEMBUAT PEMBELIAN SETIAP BULAN UNTUK MAINTAIN KEAHLIAN?
Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian.

APA KELEBIHAN MENJADI AHLI?
♥ Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
♥ Jika rajin berkongsi dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
♥ Jika berminat untuk berbiz, ada kelas tertutup disediakan oleh ibu melalui blog tertutup khas untuk ini.
♥ Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).

APA KELEBIHAN MENDAFTAR DENGAN KAMI?
♥ Kami akan memberi anda ACCESS ke dalam FB TERTUTUP BISNES kami.. di mana hanya ahli sahaja yang boleh masuk ke group ini.
♥ Dalam Group ini, anda akan diajar dan didedahkan CARA MARKETING ONLINE, RAHSIA BERJAYA DALAM BISNES ONLINE, INFO DAN CARA PENGAMBILAN PRODUK, ASPEK TEKNIKAL DALAM MENGENDALIKAN BLOG DAN FB serta banyak lagi.
♥ Pastikan anda menyertai kumpulan kami untuk menjana pendapatan lumayan!

0 comments: