Selamat Tahun Baru 2021

Assalamualaikum...


  Amboi..lama sungguh la tak update blog ni..tau la PKP kan..blog pun PKP juga ke? 😄. Apa pun alhamdulillah..syukur, kerana masih diberi nikmat bernafas di bumi Allah dan masih diberi kesihatan yang baik di awal tahun 2021. Semoga tahun ini memberi lebih banyak kejayaan dunia dan akhirat untuk kita semua.. InsyaAllah..amin...

  So..untuk tahun baru ni..what's new? New resolution? New target in life? Sebenarnya takde yang new pun..cuma setiap hari, saya ingin menjadi lebih baik dari semalam. Tambah-tambah lagi di usia yang sudah menjangkau 4series ni, of course nak fokus pada hal yang lebih penting..pekara remeh temeh tak perlu ambil pusing..live your life as today is your last day and appreciate life sebab apa yang kita ada sekarang ni semuanya akan dikembalikan kepadaNya termasuklah diri kita sendiri.

  Lama tak post pasal Shaklee kan..kat blog atau kat IG..yes..memang lama tak update..hihihh..tapi I am still an active Shaklee Independent Distributor sehingga kini. Semestinya vitamin Shaklee tetap menjadi pujaan hatiku..ceh wahh...Vitamin Shaklee dah menjadi sebahagian dari keluarga sebab setiap hari wajib ambil vitamin untuk saya dan juga anak..

  Okay..cukup untuk posting hari ni..masih tengah warm up nak perah idea nak post apa dalam blog after so long..hihih. InsyaAllah..moga tahun ni saya lebih rajin untuk update blog 😂

  Btw..saya ada dapat few question dari pembaca yang nak tahu posting saya tentang menghantar anak ke tadika aliran cina..InsyaAllah saya akan kongsikan pengalaman saya dalam posting akan datang..

  So for now, stay safe, stay healthy and stay positive..



Salam Sayang...


 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: fatinrosales_beautysupplement
Ingin menjadi Ahli  Shaklee : JOIN NOW!

0 comments:

Post a comment