Testimoni Sustained Release Vitamin C

Assalamualaikum..


 Vitamin C Shaklee adalah antara vitamin yang menjadi hot selling  vitamin dalam Shaklee. Bayangkan 10,000 unit vitamin C terjual dalam tempoh 30 minit saja manakala 30,000 unit habis terjual dalam tempoh 2hari saja! Wow!! .. dasyatnya.



  Umumnya vitamin C ni dikaitkan sebagai vitamin yang membantu meningkatkan sistem imun tubuh. Namun dikalangan para wanita juga.. vitamin C ni antara vitamin yang terkenal untuk kecantikan kulit.

  Pengambilan vitamin C secara konsisten bukan saja membantu mencantikkan kulit wajah, malah ia juga mencerahkan kulit wajah secara semulajadi dan menghilangkan bekas parut jerawat yang sedia ada. 

  Buat apa menghabiskan duit yang banyak untuk produk kecantikan jika dengan pengambilan vitamin C pun da memadai untuk mendapatkan kulit yang cantik kan??

  Tak percaya?? Jom tengok testimoni ini.

Jerawat semakin hilang dan cuma tinggal bekas sahaja

kulit semakin cerah
Membantu recover kembali kulit yang burn

jeragat makin pudar

Kulit makin cerah.. parut makin pudar



  Dengar khabarnya stok vitamin C akan mendarat lagi pada bulan ni. Bagi siapa yang nak cuba Shaklee Effect vitamin C ni.. anda boleh book vitamin C anda dari sekarang. Klik nombor whatsapp yang tertera dibawah untuk pembelian atau pertanyaan ye.

  Saya dan mereka sudah merasai kesannya, anda pula bila lagi??


Salam Sayang...


 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: fatinrosales_beautysupplement
Ingin menjadi Ahli  Shaklee : JOIN NOW!









0 comments:

Post a comment