Keistimewaan Set Bersalin Shaklee

Assalamualaikum..



  Jika post semalam (KLIK DISINI) saya share tentang keistimewaan Set Kehamilan Shaklee, kali ni pula saya nak share keistimewaan Set berpantang Shaklee. Macam yang saya sharekan dalam entri semalam, istimewanya vitamin kehamilan ni boleh terus digunakan untuk berpantang dan menyusukan bayi.


  Dalam set bersalin Shaklee ni, vitamin yang ada pun hampir sama dengan vitamin kehamilan kecuali ada add on Alfalfa. Fungsi vitamin yang lain masih sama seperti dalam set kehamilan, jadi saya share kan keistimewaan Alfalfa
  • Alfalfa Kompleks - Alfalfa dikenali sebagai milkbooster dikalangan peminat vitamin Shaklee. Bila Alfalfa digabungkan dengan ESP Shaklee, akan membantu memperbanyakkan susu ibu. Tapi Alfalfa Shaklee ni hanya boleh ambil bila baby takde masalah jaundis da ye, kalau baby still ada masalah jaundis, sila dapatkan konsultasi produk dari pengedar anda.
    Set Bersalin Shaklee ni selain membantu ibu untuk kekal cergas, ia juga membantu ibu dalam proses penyusuan bayi dengan memperbanyakkan susu ibu.

  Vitamin C dalam set ini membantu meningkatkan sistem imun ibu dan dalam masa yang sama mencantikkan kulit ibu. Selain itu dengan adanya vitamin B Kompleks juga membantu ibu untuk berasa lebih tenang kerana vitamin B dikenali sebagai vitamin anti stress.

  Jadi nampak tak betapa jimat sangat jika anda mengambil set ini. Anda dapat 3 set sekaligus iaitu Set Kehamilan, Set Bersalin dan juga Set Penyusuan. Sebab tu saya kata yang vitamin ni sangat jimat dan boleh tahan sampai 3-6bulan penggunaannya.

  Okay..dah tau kan keistimewaan setiap vitamin..jom kita tengok testimoni pulak. Jika ada sebarang pertanyaan tentang set ni, boleh terus hubungi saya seperti dibawah ye.








Salam Sayang...


 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: fatinrosales_beautysupplement
Ingin menjadi Ahli  Shaklee : JOIN NOW!




0 comments:

Post a comment