Cinch Tea Shaklee : Keistimewaannya & Testimoni

Assalamualaikum..


  Anda penggemar teh?? Saya pun!! Tapi ada tak teh yang boleh menjadikan saya cergas bertenaga dan dalam masa yang sama boleh turunkan berat badan??

  Yelah.. teh biasa ni kadang kala kita nak tambah susu la.. gula la.. creamer la.. macam susah pula nak turunkan berat badannya bila add on semua tu kan?

  Tapi Cinch Tea dari Shaklee ni beza dengan teh biasa yang kita minum tu. Cinch Tea Shaklee ni selain membantu kita cergas, ia juga membantu kita menurunkan berat badan secara sihat!

Apa keistimewaan Cinch Tea?? 

  •  Selamat dan semulajadi tanpa perasa, pewarna, pengawet tiruan
  • Tiada gula dan bahan pemanis
  • Membantu meningkatkan tenaga dan ketahanan badan kerana mempunyai taurina
  • Sangat sesuai sebagai energy booster

Kebaikan lain Cinch Tea ni berbanding minuman teh yang berkafien lain adalah:
  • Lebih berkhasiat daripada minuman kaffien
  • menbantu mengurangkan inch loss
  • memecahkan lemak
  • menguruskan badan
  • mengurangkan rasa letih
  • meningkatkan kadar metabolisma badan
  • membantu untuk kita lebih fokus dalam bekerja

  Eh.. banyak pula kelebihan Cinch Tea ni. Kalau teh biasa takdelah banyak kelebihan macam ni kan. Jom tengok testimoni mereka yang amalkan cinch tea ni pula







  Bagi yang sentiasa lemau je nak kerja tu.. cuba pekena Cinch Tea dulu.. gerenti segar bugar kembali. Dapatkan Cinch Tea anda hari ni melalui nombor dibawah ye..

Salam Sayang...


 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: fatinrosales_beautysupplement
Ingin menjadi Ahli  Shaklee : JOIN NOW!






0 comments:

Post a comment