Tingkatkann Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee

Assalamualaikum..

  Nampaknya Perintah Kawalan Pergerakan kita akan dilanjutkan ke fasa yang ketiga iaitu sehingga 28hb April 2020. Dan dalam tempoh ini, kita masih perlu menjaga kesihatan kita seperti mana yang disarankan oleh pihak kerajaan.  Kita mungkin mengambil inisiatif seperti memakai face mask, menggunakan hand sanitizer, menjaga jarak antara satu sama lain tapi jangan lupa juga bahawa kesihatan dalaman sangat penting untuk kita jaga.

  Pengambilan vitamin atau suplemen pada masa seperti ini sangat2 digalakkan untuk meningkatkan perisai imuniti kita dari penyakit yang diingini.


  Bila kita bercakap tentang kesihatan, kita sering kaitkan dengan pengambilan vitamin C. Tapi tahu kah anda, ada banyak lagi suplemen atau vitamin lain yang dapat kita jadikan perisai untuk meningkatkan tahap kesihatan kita? Antara yang sering menjadi suplemen pilihan adalah Nutriferon Shaklee.

Nutriferon Shaklee

  Merupakan suplemen berupa serbuk yang membantu mengaktifkan interferon dalam tubuh dalam melawan bakteria dan virus.

  Interferon adalah protien khas yang memainkan peranan yang penting dalam meransang sistem imun tubuh kita dengan lebih baik.

  Interferon ni ibaratkan alarm atau loceng kecemasan yang akan memberi amaran kepada sistem imun badan untuk bertindak lebih agresif atau efektif.

BERBERAPA FAKTA TENTANG NUTRIFERON

  Fakta 1  Fakta 2

  Fakta 3

  Fakta 4

  Fakta 5TESTIMONI NUTRIFERON  Jangan lupa untuk sediakan perisai kesihatan untuk keluarga anda ya. Ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai produk Shaklee, boleh hubungi saya seperti dibawah.

Salam Sayang...
 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi)   


0 comments:

Post a Comment