Testimoni Set Kecantikan Shaklee

Assalamualaikum..


  Sesiapa pun ingin memiliki kulit yang cantik kan..bila tengok kulit muka orang kat tv, atau tengok kulit muka orang yang gebu je, pasti terdetik juga dalam hati kita nak kulit secantik mereka kan? Definasi kulit cantik bagi saya adalah kulit yang takde masalah. Takde masalah jerawat, jeragat, kulit kering ataupun kulit kusam.

  Memang banyak produk kecantikan yang dijual dipasaran. Tak kisahlah samada ia berbentuk skin care ataupun jenis suplemen, yang penting kita tahu jenis kulit kita dan apa produk yang sesuai untuk diri kita. Bagi saya sendiri, saya jarang bertukar skin care. Bila saya rasakan satu skin care itu sesuai untuk saya, saya akan gunakan skincare tersebut sampai bila-bila.

  Begitu juga dengan pengambilan suplemen Shaklee. Dulu saya tak percaya dengan pengambilan suplemen ni untuk cantik. Tapi sejak mengenali Shaklee 8 tahun lepas, saya perasan perubahan kulit muka saya menjadi lebih baik. Kulit lebih cerah secara semulajadi, kulit lebih tegang malah boleh katakan kulit muka saya kurang masalah.



  Sesekali ada la juga kan masalah kulit timbul contohnya jerawat bermusim akibat ketidakstabilan hormon tapi semua tu cuma sementara. Alhamdulillah boleh katakan pengambilan skincare yang betul dan pengambilan suplemen sangat membantu dalam mendapatkan kulit yang cantik.

  Selain saya, ramai lagi wanita ataupun lelaki diluar sana yang mendapat hasil yang sama dengan set kecantikan Shaklee. Penat berhabis ribuan ringgit untuk mendapat kulit yang cantik tapi hasilnya tidak memuaskan. Jom tengok testimoni mereka yang berjaya mendapat kulit yang cantik hasil dari pengambilan vitamin Shaklee.


ESP

Kolagen

Kolagen


ESP dan Vitamin C

Vivix

  Untuk lebih testimoni kulit cantik dengan vitamin Shaklee boleh klik pautan INI ye.


Salam Sayang...


 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 



0 comments:

Post a comment