ResV Shaklee.. Soalan Lazim Tentang ResV

Assalamualaikum..

  Tahun 2020 Shaklee mengeluarkan produk terbarunya iaitu ResV Shaklee. ResV ni bila sekali imbas kita nampak macam Vivix  Shaklee kan, tetapi berbeza dengan Vivix, ResV ni berbentuk capsul dan size dia juga agak comel jika dibandingkan dengan size Vivix. Tapi jangan pandang pada size tau, sebab khasiatnya tetap meletop macam Vivix!!  Jom kita kenali dulu apa itu ResV Shaklee!

1. Apa itu ResV?

  ResV diformulasikan secara siantifik untuk menyokong kesihatan supaya tubuh badan kita lebih muda dadn bersemangat. Ia diperbuat daripada gabungan polifenol dan ekstrak botani dari Anggur Muscadine, Knotweed jepun, Anggur Pomace, Pomegranate (buah delima), Chebulic Myrobalan (Buah Kaduka), Anggur Hiam, Anggur Merah dan Lobak ungu.

2. Apakah perbezaan antara Vivix dan ResV?

  Melalui penyelidikan Shaklee, terdapat beberapa jenis polifenol yang mempunya kesan posititf terhadap kesihatan sel. Shaklee telah mencipta campuran yang lebih seimbang dari pelbagai sumber polifenol semulajadi untuk meniru spektrum polifenol.

  Selain polifenol dari anggur muscaldine, ResV kini mengandungi polifenol dari buah delima, ekstrak anggur merah, cherobic myrobalan dan banyak lagi.3. Adakah ResV disahkan halal?

  ResV disahkan halal oleh Perkhidmatan Islam Amerika (ISA), badan pensijilan halal yang asing yang diiktiraf oleh Jabatan Pembangunan Islam Malaysia (JAKIM)

4. Adakah ResV lebih kuat dari Vivix?

  Dalam kajian makmal, formula ResV ditunjukkan sebagai 30% lebih kuat untuk menghalang pembentukan protien AGE berbanding Vivix.

5. Berapa banyak ResV yang saya perlu ambil dalam sehari?

  Dos yang ditetapkan adalah 2 kapsul sehari6.  Berapa lama jangka hayat ResV?

  ResV mempunyai jangka hayat 24 bulan dari tarikh pengeluaran

7. Bilakah saya harus mengambil ResV?

  ResV diambil pada waktu malam kerana pengambilan ResV akan membantu anda untuk tidur lebih lena dan menyokong pembaikan badan.

8. Perlukah ResV disimpan di dalam peti sejuk?

  ResV tidak perlu disimpan dalam peti sejuk. Memadailah ia disimpan dari pancaran cahaya matahari dan kelembapan untuk mengekalkan kesegaran yang optimum.

9. Apakah langkah berjaga-jaga yang pelu diambil sebelum mengambil ResV?

  Sebagai langkah berjaga-jaga, adalah disyorkan jika anda mengambil apa-apa ubat dari doktor, anda perlu mendapatkan nasihat doktor sebelum mengambil ResV.

10. Siapa yang sesuai mengambil ResV?

  ResV direka untuk orang yang dewasa dan tidak digalakkan untuk wanita hamil atau menyusukan bayi ataupun mereka yang berumur 18 tahun ke bawah.

  Okay, jom kita tengok pula koleksi testimoni mereka yang mengambil ResV.

  Ingin maklumat lebih lanjut mengenai ResV ataupun vitamin Shaklee yang lain? Boleh hubungi saya seperti dibawah ye.


Salam Sayang...
 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi)   


0 comments:

Post a Comment