Testimoni Omega Guard.. Suplemen Untuk Satu Keluarga..

Assalamuaikum..

  Saya ada seorang kawan yang katanya dia kena ambil Omega Guard setiap bulan. Memang kiranya Omega Guard ni satu-satunya suplemen yang sentiasa ada dirumah jika dibandingkan dengan suplemen lain.  Pada asalnya.. dia amalkan Omega untuk bantu anaknya lebih fokus dalam pelajaran..tapi instead of lebih fokus..anak dia dapat kelebihan lain pula.

  Menurut kawan saya ni.. anak dia mengalami elergi dan masalah kulit kering sampai mengelupas. Tapi selepas amalkan Omega Guard..dia perasan kulit anak dia semakin baik dan masalah elergi pun hilang.

  Satu lagi sebab kenapa dia sangat sukakan Omega Guard ni.. sebab Omega ni adalah vitamin yang complete untuk sekeluarga. Suami dia makan untuk masalah gout, dia makan untuk masalah kolestrol manakala anak lelaki dia pula amalkan Omega untuk maintainkan berat badan. Kiranya.. memang complete satu vitamin untuk satu keluarga.


  Saya sendiri pun amalkan Omega Guard untuk diri saya dan anak saya. Untuk anak saya, saya amalkan bagi membolehkan dia fokus dalam pelajaran. Disamping tu.. saya sentiasa standby Omega Guard jika anak saya berkahak bila dia demam.

  Sebagai seorang yang aktif bersenam.. Omega membantu saya untuk membakar lebih banyak lemak ketika bersenam. Beza tau bersenam dengan Omega dan bersenam tanpa Omega. Badan berpeluh2 sampai lencun baju bila bersenam.

  Jadi kalau anda ingin cari satu suplemen untuk satu keluarga, salah satu suplemen yang saya boleh syorkan adalah Omega Guard.


  Nak dapatkan Omega? Boleh hubungi saya seperti dibawah ye..


Salam Sayang... Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 

  


0 comments:

Post a Comment