ESP Shaklee Yang Sentiasa On Demand..

Assalamualaikum..


  Semalam dapat info yang ESP Shaklee tengah out of stock! Alamak.. tak sempat nak submit order dah out of stock pula. Ni la akibatnya bila asyik bertangguh order vitamin.. kan da kena tunggu! Mujur la ada ESP kat rumah ni untuk persediaan puasa nanti.

  Eh.. tapi jangan risau tau. ESP ni out of stock untuk sementara je. Dengar kata ESP akan kembali pada hujung bulan ni. Jadi marilah kita sabar menunggu ye dan kali ni.. cepat-cepat submit order. Item panas ni memang cepat habis.. lebih-lebih lagi menjelang ramadan ni.. permintaan ESP Shaklee sentiasa luar biasa.


  Sebenarnya ESP ni bukan hanya On Demand pada bulan puasa je tau. Pada hari2 biasa pun, ESP sentiasa menjadi pilihan untuk mereka yang ingin sihat, ibu mengandung dan menyusukan, untuk mereka yang nak cantik dan untuk mereka yang ingin kuruskan badan.

  Kesimpulannya.. banyak sangat la benefit ESP ni sampai jadi produk yang on demand. Nak tau apa lagi keistimewaan ESP?

  • ESP membantu masalah gastrik dengan menuetralkan asid dalam perut
  • ESP menjadikan kulit muka cantik, halus, gebu dan cerah secara semulajadi
  • ESP memberikan tenaga, menjadikan badan lebih sihat dan kurang letih
  • ESP membantu ibu yang menyusukan anak kerana selain memberikan tenaga kepada si ibu, ESP juga membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat. Sebab tu lah ESP dikenali sebagai milkbooster yang terbaik
  • ESP sangat sesuai untuk ibu hamil kerana ia membantu perkembangan fetus dengan membekalkan nutrisi yang sihat kepada fetus
  • ESP juga berupaya menghilangkan parut jerawat dengan menyingkirkan sel kulit mati dan menggantikannya dengan sel kulit baru. 






  Ish..banyak lagi la fungsi ESP ni yang tak dapat nak listkan disini. Tapi anda boleh rujuk post INI kalau nak tau lebih lanjut tentang ESP ye. 

  Walaupun ESP tengah out of stok sekarang.. anda boleh buat tempahan awal dulu untuk pembeliaan ESP. Kiranya.. book siap2 nanti bila ESP da ada stok.. terus beli. Jadi takdelah nanti terkilan kan tak dapat grab ESP. 

  Nak book ESP?? Boleh hubungi saya seperti dibawah..

Salam Sayang...


 Call / Whatsapp : 019 393 7880
 Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 





0 comments:

Post a comment