Here Comes April

Assalamualaikum..



 Here comes April!

It has been a while since I updated my blog. Idea tu kadang mencurah-curah masuk tapi tu lah.. bila dah mood M tu.. susah nak teruskan penulisan blog.

  Entri kali ni pun entri yang santai je sementara menunggu anak balik sekolah, dari mengelamun takde tujuan, baik update blog kan.

  This time and moving forward nak update pun post santai. Tentang Shaklee, tentang life tentang apa saja info yang boleh membawa kebaikan.. insyaAllah

  Oh ya! Sebelum terlupa, untuk bulan ni, Shaklee ada promosi Youth Skin Care tau. Apart from that, ada banyak lagi promosi yang Shaklee tawarkan kepada mereka yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee.

  Till then.. i have to stop for now. InsyaAllah moga diberikan kelapangan masa, kesihatan yang baik dan idea yang mencurah-curah untuk saya update blog.

  Terima kasih yang masih setia blog walking cahayahatiumi. com. Moga in future lebih banyak post yang saya dapat kongsikan untuk anda semua.

  Bye😘








0 comments:

Post a Comment