Koleksi Resepi ESP Shaklee

Assalamualaikum..

  Pagi tadi sebab kalut nak menguruskan anak ke sekolah, sempat bancuh ESP dengan fresh milk je. Itu adalah resepi ESP yang paling mudah bagi saya. Nak lagi mudah, bancuh je ESP kosong dan telan. Tapi sesetengah orang tak boleh nak telan ESP kosong sebab tu kena pelbagaikan resepi ESP agar lebih senang untuk habiskan.



  Resepi ESP ni sebenarnya terpulang pada diri sendiri dan tahap kekreatifan diri, asalkan ESP jangan dicampur dengan kafien dan air panas sudahlah kan. Jadi bagi mereka yang nak pelbagaikan resepi ESP, disini saya kongsikan beberapa resepi untuk dijadikan idea bagi menghasilkan minuman ESP yang lebih sedap.


Resepi 1 : Smoothie Kurma - Resepi ni paling diminati terutamanya ketika bulan puasa. Kurma itu sendiri pun dah memberikan tenaga, ditambah pula dengan ESP, insyaAllah akan kekal bertenaga sepanjang berpuasa.




Resepi 2 :  Smoothie Oreo - Selalu nampak iklan Orea cicah susu..apa kata pula kita buat smoothie ESP Oreo. Rasanya lemak-lemak manis. ESP Oreo ni, bukan je orang dewasa suka, kanak-kanak pun suka :)



Resepi 3 : ESP dan buah-buahan - Antara minuman sihat dari ESP. Sesuai untuk mereka yang berdiet, boleh cuba pelbagaikan resepi ESP dengan buah-buahan pilihan anda.










  Tiba-tiba teringin pulak nak minum smoothies ESP ni, tambah-tambah lagi cuaca terik hari ni, terasa smoothies ESP memanggil-manggil untuk dibancuh..heheh

  Nak lebih banyak tips kesihatan atau ingin bertanya lebih lanjut mengenai vitamin Shaklee, boleh hubungi saya seperti berikut.

Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 




Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment