Kolagen Shaklee Membantu Masalah Sakit Lutut

Assalamualaikum..



  Lama jugak tak update blog ni. Sempat habis bulan Ramadan, dan dah penghujung Syawal baru lah berpeluang nak update blog. Saya rasa masih belum terlambat lagi untuk saya mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin. Masih ada yang dapat jemputan ke open house ke tu?

  Okaylah, nak cerita perihal open house juga dalam posting kali ni. Biasaslah masa open house ni kita jumpa ramai orang kan. Muda tua, kecik besar, semua ada. Kebiasaanya yang ramah ni golongan ibu-ibu atau makcik-makcik, maklumlah banyak topik sama yang boleh dibincangkan bersama.

  Dalam borak-borak tentang isu semasa ni, ada jugalah makcik-makcik yang mengadu tentang sakit lutut. Rata-rata mengatakan dah tua-tua ni sakit lutut lagi lah kerap. Tak boleh jalan jauh lah, tak boleh salah makan lah, tak boleh skip ubat la, dan kebanyakan dari mereka ni sudah mengalami masalah sakit lutut dan sendi ni bertahun.

  Sakit lutut ini ada banyak kemungkinannya. Mungkin juga disebabkan oleh kecederaan akibat aktiviti harian atau kemalangan. Namun untuk mereka yang berusia, sakit lutut biasa dikaitkan dengan kehilangan kolagen dalam tubuh. Bagaimana kolagen dan sakit lutut berhubung rapat? Cuba tengok rajah dibawah


  Kolagen mengekalkan kesihatan tendon, iaitu tisu yang menghubungkan otot kepada tulang. kepada ligamen, iaitu tisu pengantara yang menggabungkan tulang dengan sendi. Kiranya kolagen ini yang mengelakkan geseran antara tendon dan sendi yang menyebabkan kesakitan. Jadi, lebih banyak kolagen yang terdapat pada tendon, lebih kurang risiko sakit lutut akan dialami.  

Testimoni : Mengalami masalah sakit lutut yang amat kronik



Testimoni 2 : Sakit sendi dan lutut bertambah baik selepas mengambil Kolagen dan Vivix




Testimoni 3 : Sakit kaki hilang selepas mengambil kolagen 

  Untuk mereka yang dah mengalami masalah sakit lutut dan sendi sekian lama, dah cuba pelbagai ubatan, anda boleh cuba Kolagen Shaklee untuk membantu masalah sakit lutut anda.

  Ingin mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai promosi ini, boleh hubungi saya seperti berikut.


Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 



Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 








0 comments:

Post a Comment