Promosi Bulan Oktober 2017

Assalamualaikum..

  Alhamdulillah diberi kesempatan untuk menulis entri pada hari kedua dibulan Oktober. Lebih sebulan tak menjenguk blog dan alhamdulillah hari ini ada sedikit ruang dan kesempatan untuk update blog yang lama terbengkalai :P



  Okay setiap bulan Shaklee sentiasa membuat promosi yang menarik. Bulan ni pun offer yang Shaklee tawarkan sangat menarik, Penggemar ESP Shaklee, promosi Shaklee tawarkan bulan ini adalah untuk anda!



  Bermula 1 Oktober hingga 31 Oktober 2017, Shaklee menawarkan promosi ESP beli 4 Canister dan anda berpeluang untuk mendapat 5% diskaun untuk pembelian tersebut. Promosi ini untuk pembelian 4 canister tau, kalau beli 1 canister je, tak layak untuk dapat diskaun ni. Jadi boleh kongsi dengan adik beradik atau saudara mara dan kawan-kawan untuk beli ESP dan rebut diskaun ni. Nak tau kelebihan ESP ni, boleh klik disini ya

  Selain dari promosi ESP, Shaklee menawarkan juga Vitamin C secara PERCUMA! Macamana nak dapatkan Vitamin C secara percuma tu? Anda hendaklah seorang pengedar Shaklee yang sah, dan menaja 3 orang sebagai ahli baru dengan minimum 100uv setiap ahli, dan automatik anda layak untuk menebus vitamin C percuma anda. Satu Vitamin C berharga RM98, tahan untuk 6bulan. Untungkan?



  Pernah nampak tak Blender Shaklee? Shaklee Ferrano Personal Blender? Kalau dulu, anda perlu membuat pembelian produk Shaklee dan baru boleh membeli blender ini, kini anda tak perlu membuat pembelian produk Shaklee yang lain, anda dah boleh beli Blender ini dengan harga RM218.89.


Blender ini boleh buat smoothies, sup, sos dan macam-macam resepi lagi. Lagi menarik, ada resepi disertakan dalam blender ini dan cara penggunaan blender ni.

  Menarik kan promo bulan ni, nak maklumat lanjut mengenai promo ni, boleh hubungi saya seperti berikut ye

Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 




Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: Nurfatinrosales

0 comments:

Post a Comment