Ostematrix Sudah Kembali!

Assalamualaikum..

  Fuh, baru berkesempatan nak update blog ni. Ini pun curi-curi masa nak update sedangkan audit sedang berlangsung di pejabat. Update sebentar blog waktu lunch hour sambil-sambil menjalankan tugas hakiki

  Its finally here! Hah, apa dia yang dah finally here tu? Mestilah si putih Ostematrix. Lama tunggu ni, customer pun ramai yang ternanti-nanti bila stok Ostematrix akan sampai. Bila dapat je maklumat dari upline, mencari juga masa untuk buat pembelian online. Hajat hati nak ke Shaklee terus nak memborong, tapi risau pula habis stok, ada juga yang menggigit jari kan?

  Apa istimewanya Ostematrix ni sampai sentiasa takde stok di pasaran?

  Ostematrix..
  • membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang sihat
  • mengelakkan penyakit osteoporosis
  • mengurangkan kekejangan dan kebas-kebas
  • menstabilkan tekanan darah
  • melegakan sakit ketika haid
  • membantu dalam masalah gastrik
  • penting untuk pembekuan dara, menstabilkan transmisi impuls saraf & merehatkann otot sewaktu kontraksi
  • mengurangkan risiko praeklampsia
  • membantu mengurangkan sakit belakang
  • melegakakn sembelit
  • mengurangkan risiko penyakit jantung
  • melembutkan najis
  • mengurangkan masalah buasir
  • mengurangkan masalah migrain



Istimewanya Ostematrix ini juga
  • Ianya sangat mudah ditelan kerana bersaiz kecil dan disalut licin, dan ia juga memberi alternatif kepada mereka yang tidak menyukai susu sebagai sumber kalsium
  • Tidak berbau
  • Tidak mempunyai rasa
  • Tiada perasa tiruan, pemani dan pewarna dan juga bahan pengawet.
  Stok Ostematrix sangat terhad, jadi jika anda ingin dapatkannya boleh hubungi saya segera. Selepas ni, kena tunggu pula stok seterusnya sampai pada hujung bulan Julai nanti. Untuk testimoni Ostematrix boleh klik kat SINI ye


Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 



Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut: 
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com Follow 
Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: Nurfatinrosales


0 comments:

Post a Comment