Cahayahatiumi.com dah tiada???? Biar betul!!!

Assalamualaikum...

  Its February! Cepatnya masa berlalu kan? Rasa baru je update blog hari tu, tengok2 da masuk bulan Februari dah. Where did all that times go??

  Okay, ni nak cerita, baru2 ni kan ada lah customer whatsapp saya..customer ni memang dah jadi regular customer since last year..so customer ni dia whatsapp saya, katanya dia tak dapat cari blog www.cahayahatiumi.com.

  Huh??? Panik sekejap tau. Bila saya search blog saya, eh..eh..memang tak jumpa! mana pergi blog www.cahayahatiumi.com???

  Hah..rupanya2 blog tu ada lagi? Akibat kesilapan sendiri rupanya2 domain blog dah expired dan tak sempat direnew gara-gara terlupa update payment pada debit kad yang baru. Haiyoo..so sekarang kenalah tunggu dalam tempoh 'pantang'' sebelum blog www.cahayahatiumi.com kembali ke google search.



  Eh tapi jangan la risau. Blog ni sebenarnya ada lagi. Masih wujud lagi. Kalau tak, mesti tak dapat la baca post saya hari ni kan? heheh. Untuk sementara waktu ni, anda masih boleh search blog saya melalui link berikut


  Untuk semua customer saya, mahupun pembaca blog diluar sana, feel free to visit my blog anytime ya. Jika ada pertanyaan mengenai produk Shaklee, anda boleh hubungi saya seperti yang tertera dibawah. InsyaAllah saya menyediakan ready stok Shaklee dan menyediakan perkhidmatan COD disekitar Taiping dan Kamunting.


Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 




Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut: 
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: Nurfatinrosales

0 comments:

Post a Comment