Bolehkah Tulang Patah Cepat Sembuh Dengan Suplemen Shaklee??

Assalamualaikum..

  Teringat dalam 4 bulan lepas, ada seorang adik manis ni whatsapp saya bertanyakan tentang suplemen Shaklee untuk tulang patah. Katanya abangnya mengalami kemalangan, tulang kaki dan tangan patah, jadi nak ikthiar amalkan pengambilan suplemen supaya abangnya taklah kena tahan lama dalam wad.



  Sebenarnya proses penyembuhan tulang yang patah mengambil masa beberapa bulan untuk sembuh. Tapi dengan pengambilan suplemen yang konsisten, insyaAllah proses penyembuhan tu boleh lah disingkatkan.

  Apakah suplemen yang boleh mempercepatkan penyembuhan tulang yang patah. Tulang yang patah memerlukan sumber vitamin seperti berikut:

  • protien - membina sel-sel tulang yang baru
  • anti radang - bagi mengurangkan rasa sakit dan inflamasi akibat tulang yang patah
  • mineral - bagi membantu menguatkan struktur tulang
  • vitamin - membantu penyembuhan 
  Dengan keperluan vitamin diatas, maka saya syorkan Set Patah Tulang Shaklee kepada abang beliau.



  1. ESP  - sebagai sumber protien
  2. Ostematrix  - sumber kalsium yang mengandungi magnesium, boron, zink, fosforus, kuprum dan mangan untuk menguatkan tulang
  3. Omega Guard - membantu penyembuhan luka
  4. Vitamin C - penyembuhan luka dan membentuk kolagen tulang

Testimoni 1



Testimoni 2


Testimoni 3




  Suplemen cuma ikhtiar untuk membantu penyembuhan, jadi tak salah kan kalau mencuba. Nak tahu lebih lanjut tentang vitamin Shaklee, boleh terus hubungi saya ye


Salam Sayang








**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 




Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:
 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com Follow 
Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: Nurfatinrosales


0 comments:

Post a Comment