ESP Habis Stok Di HQ?????

Assalamualaikum..

  Ish2..lama betul la tak update blog ni kan? Dekat sebulan baru nak update. Punyalah sibuk dengan aktiviti awal tahun sampai menjenguk blog pun tak menyempat

  Okay..mungkin ramai yang dah tau kan, bulan ni promosi Vivix. Memang hebat sungguh penangan Vivix ni sampai memborong2 lah..alhamdulillah, saya pun berpeluang memborong Vivix bulan ni.

  Sebenarnya, bukan nak bercerita tentang Vivix dalam entri kali ni. Ni hah..nak cerita pasal hot selling produk Shaklee kita, ESP Shaklee. Dekat 2 minggu da out of stok ni. Ish, garu kepala nak menjawab pada customer bila ESP Shaklee akan kembali semula di pasaran.



  Hebatnya penangan ESP ni kan? Sampai ramai yang tercari-cari bila da out of stok. Saya sendiri pun ada 2 canister lagi dalam stok. Itu pun reserved untuk customer yang dah buat payment. ESP oh ESP cepatlah kembali..rindu nak minum ESP semula..

  Tapi jangan risau. Dengar khabarnya, bulan Februari nanti ESP akan restok kat HQ. So pas ni kita boleh borong ESP byk2 ye. Sementara takde ESP tu, nak borong Vivix pun boleh..hihi

Salam Sayang,

Nur Fatin

Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:

 Call / Whatsapp : 019 393 7880 
Email: nurraihanah20@gmail.com 
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales 
Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi) 
Follow IG: Nurfatinrosales

0 comments:

Post a Comment