Masalah Sakit Sendi? Kini Ada Solusinya!

Assalamualaikum..

  Alhamdulillah kita sudah sampai di penghujung tahun 2016. Baru berkesempatan nak update blog dek kesibukan kerja. Moga-moga di penghujung tahun ini membawa penutup untuk diari kehidupan kita dan memberi kesihatan yang baik untuk kita semua.  Bercakap tentang kesihatan ni kan, ramai juga dikalangan customer saya yang bertanyakan suplemen yang sesuai untuk masalah sendi.

  Kalau dulu, jika hadapi masalah sendi, antara produk yang saya sarankan adalah Omega, Ostematrix dan juga Advance Health Joint Tablet (AJHT). Tapi sejak AJHT tiada stok dalam pasaran, sebenarnya ada alternatif lain untuk merawat masalah sakit sendi ni.

  Serbuk Kolagen Shaklee!! Sebenarnya ramai yang masih belum tahu, serbuk kolagen sebenarnya memainkan peranan yang penting dalam mengatasi masalah sendi. Macamana pula tu? Kan kolagen ni lebih familiar dikenali sebagai produk untuk kecantikan kulit??

  Salah satu sebab kenapa sakit sendi berlaku adalah disebabkan oleh kurangnya kolagen pada sendi kita. Apabila usia meningkat kolagen dalam badan akan semakin berkurangan. Begitu juga kolagen pada sendi-sendi tulang.

  Kekurangan kolagen pada sendi akan menyebablan tulang sendi menjadi haus. Jadi apabila kita bergerak, tulang sendi akan bergeser sesama tulang sendi yang lain dan akan menyebabkan kesakitan.

  Fungsi kolagen disini adalah sebagai pelincir diantara sendi. Jadi bila ada pelincir, sendi tak adalah terasa sakit bila bergerak.  Jadi, jika anda atau keluarga anda mempunyai masalah sakit sendi, selain Ostematrix dan Omega, anda juga boleh cuba amalkan Serbuk Kolagen Shaklee.

  Bulan ni ada promosi istimewa untuk serbuk Kolagen tau. Beli 6 kotak Serbuk Kolagen dan anda akan dapat 1 kotak Kolagen PERCUMA. Atau beli 2 kotak Kolagen, anda akan dapat potongan harga 5% untuk pembelian ini.

  Nak dapatkan maklumat lanjut mengenai promosi ini? Boleh hubungi saya ye 😊


Untuk pembelian produk, anda boleh hubungi saya seperti berikut:

Call / Whatsapp : 019 393 7880
Email: nurraihanah20@gmail.com
Follow Fb : NurFatin Raihanah Emelie Rosales Klik Like di FanPage saya: Live a Healthy Life (Cahayahatiumi)
Follow IG: Nurfatinrosales

0 comments:

Post a Comment