Untungnya Daftar Sebagai Ahli Shaklee

Assalamualaikum..

  Fuh..time flies so fast..sekarang da 17hb Oktober. Pejam celik tinggal 2 bulan lagi untuk kita berada di tahun 2016. Maknanya ada lagi masa untuk mencapai target yang kita da set tahun ni..moga-moga Allah permudahkan segala urusan kita..InsyaAllah..amin

  Bercakap mengenai target, saya pun mempunyai target sendiri dalam Shaklee. Salah satunya, berkongsi manafaat kenapa perlu mendaftar sebagai ahli Shaklee..terutama sekali pada bulan ni.

  Untuk bulan Oktober ini saja, Shaklee menawarkan vitamin PERCUMA pada mereka yang mendaftar menjadi ahli. Offer ni pada mulanya Shaklee hanya tawarkan pada awal bulan Oktober sehingga 15hb Oktober saja, tetapi untuk menggalakkan lebih ramai peminat vitamin Shaklee mendaftar menjadi ahli, Shaklee lanjutkan tawaran ini sehingga hujung bulan ini saja.
  Bagaimana nak dapatkan vitamin free ni bila mendaftar sebagai ahli?

  1. Bagi setiap pembelian 100UV ke 199UV ( nilai vitamin RM200-RM300) dan mendaftar ahli, anda akan layak mendapat Lecithin PERCUMA yang berharga RM55
  2. Bagi setiap pembelian 200UV dan ke atas (nilai vitamin RM300 ke atas) anda secara automatik akan menjadi ahli dan layak mendapat Alfalfa (L) PERCUMA.
  Mudahkan untuk mendapatkan vitamin percuma ini sebagai ahli. Selain dari tawaran ini, jika anda mendaftar sebagai ahli juga, banyak manafaat yang anda boleh perolehi. Boleh rujuk pada entri Kenapa Shaklee? Keistimewaan Menjadi Ahli 


  Jadi pada yang masih ragu-ragu ingin mendaftar menjadi ahli, jom ambil peluang ni sekarang. Dapat vitamin PERCUMA, siapa nak bagi kan? Selain daripada itu juga, pada mereka yang benar-benar serius ingin berbisnes, saya ada hadiah istimewa yang saya berikan untuk anda jika anda mendaftar dibawah saya :). Boleh hubungi saya untuk keterangan lanjut mengenai tawaran ini ya.


Salam Sayang
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 


0 comments:

Post a Comment