Shaklee Effect - Testimoni Kaum Adam

Assalamualaikum..

  Waktu mula-mula makan vitamin Shaklee dulu, saya terfikir adakah vitamin Shaklee ni hanya sesuai untuk wanita saja? Maklumlah, dulu vitamin Shaklee yang saya makan adalah set breastfeeding, jadi ingatkan vitamin Shaklee ni hanya wanita je boleh makan😁  Sehinggalah saya mula mengenai setiap fungsi vitamin Shaklee, barulah saya tahu yang vitamin Shaklee ni vitamin yang universal, maksudnya kanak-kanak dan orang dewasa lelaki mahupun wanita boleh makan vitamin Shaklee ni.

  Contohnya ye, Alfalfa dan GLA sangat sinonim dengan wanita kerana ia dikaitkan sebagai vitamin untuk kesuburan dan keintiman wanita. Padahal sebenarnya kedua-dua suplemen ini boleh juga diambil oleh kaum adam untuk tujuan resdung dan detox (Alfalfa) dan masalah kulit (GLA)

  Ini pula testimoni dari seorang sideline saya yang merasakan perubahan pada kulit wajah setelah mengamalkan vitamin Shaklee secara konsisten. Hanya mengambil 2 jenjs suplemen saja, nampak perubahan pada kulit wajah beliau. Best kan?


  Untuk kaum adam diluar sana yang ingin cuba vitamin Shaklee, jangan ragu2 untuk cuba ye. InsyaAllah Shaklee menyediakan rangkaian vitamin untuk kesihatan anda.

  Untuk maklumat lanjut mengenai vitamin Shaklee, boleh hubungi saya di 019 393 7880 melalui whatsapp.


Salam Sayang

**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment