Testimoni Sebenar Pesakit Kanser Payu Dara dan Vivix

Assalamualaikum..

  Sebelum hari raya 2 minggu lepas, saya berpeluang berjumpa dengan customer saya yang telah mengamalkan Vivix untuk memerangi sel kanser payudara yang dialaminya sejak awal tahun ini. Masuk kali ini, ini merupakan botol Vivix yang ke empat yang beliau telah ambil untuk mengawal sel kanser yang beliau hadapi.


  Sewaktu saya berjumpa dengannya dihospital dalam bulan Mac lepas, keadaan beliau sangat lemah. Malah ketika saya bercakap dengan anak beliau sendiri, anak beliau masih tak yakin jika Vivix ini mampu memerangi sel kanser payudara yang mak beliau hadapi. Saya cuma mampu katakan kepada beliau, Vivix ini adalah usaha kita saja, selebihnya kita serahkan kepada Allah.

  Dalam tempoh pengambilan Vivix, saya ada berjumpa dengan customer saya ni untuk mengetahui sejauh mana perkembangan kesihatan beliau. Pada bulan April, iaitu sebulan selepas beliau mengamalkan Vivix, saya berjumpa kembali dengan beliau. Keadaan beliau pada masa itu sangat berbeza sekali dengan keadaan beliau sewaktu saya berjumpa dengannya kali pertama. Beliau kelihatan sangat sihat, sangat bertenaga dan sangat ceria. Malah anak beliau sendiri mengatakan pada saya yang mak beliau kini lebih cergas berbanding dengan sebelumnya..Alhamdulillah.

  Perkembangan terkini beliau sewaktu saya berjumpa beliau sebelum hari raya, beliau kelihatan sihat dan aktif. Beliau bercerita bahawa sekarang beliau tidak lagi mempunyai masalah rasa sakit ketika memakai baju dalam yang mempunyai besi. Malah keputusan pemeriksaan doktor menunjukkan bahawa sel kanser beliau telah mengecut. Beliau kini tidak lagi bergantung kepada ubat-ubatan hospital, tetapi hanya konsisten mengamalkan Vivix.

  Bonus yang beliau perolehi selain daripada semakin sihat, ramai mengatakan muka beliau nampak awet muda. Malah dalam usia yang menjangkau 42 tahun, dikala beliau keluar bersama anak-anak dan cucu, ramai yang salah anggap mengatakan beliau adalah 'kakak' kepada anak-anak dan cucunya. Memang saya sendiri tidak menjangka bahawa dia sudah berusia 42tahun dan telah mempunyai cucu.

  Gembira bila mengetahui bagaimana Vivix mampu merubah kehidupan seseorang untuk menjadi sihat. InsyaAllah saya akan kongsikan lagi pengalaman customer saya yang mengamalkan Vivix untuk kesihatan mereka. Saya juga pengamal Vivix dan percayalah, apabila anda mula mengambil Vivix, anda akan jatuh cinta padanya..


0 comments:

Post a Comment