Set Jerawat Shaklee Membantu Mengatasi Masalah Jerawat

Assalamualaikum..

  Makin dekat nak raya ni makin ramai yang nak menjaga muka kan..apa tah lagi kalau muka naik jerawat time-time nak raya ni, memang boleh tak senang duduk kita tengok keadaan muka yang berjerawat. Sedangkan timbul satu jerawat pun kita panik..bayangkan kalau satu muka penuh jerawat..boleh merendahkan tahap keyakinan diri dibuatnya..

  Set jerawat Shaklee dapat membantu anda yang menghadapi masalah jerawat ini. Selamatnya set ni, ia tak perlu nak diletak pada muka tetapi hanya perlu menelan vitamin-vitamin ini. Set yang terdiri daripada Alfalfa, Vitamin C, Vitamin B dan Vitamin E ni, sangat bagus untuk memperbaiki keadaan kulit wajah yang bermasalah.

Apa fungsi setiap vitamin dalam set ini?

Alfalfa 
Jerawat biasanya dikaitkan dengan keadaan toksin dalam badan. Alfalfa merupakan agen detoks bagi menyingkirkan toksin dalam badan. Pengambilan Alfalfa akan membantu membunuh kuman dan menyingkir toksin dalam badan yang menjadi punca pada jerawat

Vitamin C
Dikenali sebagai vitamin cantik kerana fungsinya untuk mencantikkan kulit wajah, vitamin C juga bertindak meningkatkan sistem imun tubuh daripada jangkitan kuman. Vitamin C juga bertindak sebagai kolagen semulajadi untuk memperbaiki tekstur wajah dan mencerahkan wajah

Vitamin B Kompleks
Vitamin B merupakan vitamin anti stres. Pengambilan vitamin B bukan saja meredakan stres akibat jerawat, malah ia juga membantu menaikkan seri wajah dan melembabkan kulit.

Vitamin E Kompleks
Kebiasaannya kesan parut jerawat sangat sukar dihilangkan. Pengambilan vitamin E membantu meneutralkan radikal bebas dan membantu menghilangkan parut jerawat dan juga jeragat. Vitamin E juga melembabkan kulit dan merupakan suplemen anti penuaan kerana ia merupakan vitamin bersifat antioksida.

  Pengambilan kesemua vitamin ini insyaAllah membantu mengatasi masalah kulit anda. Bukan itu saja, selain dari boleh diamil secara oral, vitamin ini juga boleh dijadikan masker kulit. Ingin mengetahui bagaimana vitamin ini boleh dijadikan sebagai masker? Kena beli dulu dari saya dan saya akan berikan tipsnya. Untuk testimoni boleh klik ke link INI ye






Salam Sayang











**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease.





0 comments:

Post a Comment