Promosi Jun 2016

Assalamualaikum..

  Cepat je masa berlalu, kini kita da masuk dibulan Jun 2016. Dalam tempoh kurang dari seminggu lagi kita akan menyambut kedatangan Ramadan Al-Mubarak. Tak sabar menanti bulan ramadhan kali ini. Semoga bulan ramadhan kali ini membawa lebih banyak rahmat dari Allah kepada hambaNya.

  Bulan baru, dah tentu lah disertakan dengan promosi baru dari Shaklee. Bulan ni boleh katakan bulan untuk vitamin anak-anak. Untuk bulan ini Shaklee menawarkan promosi


  Untuk ibubapa yang ingin mengajar anak mereka berpuasa untuk kali pertama tahun ini, ini adalah peluang untuk anda memberikan MealShakes kepada anak anda kerana selain memberikan tenaga kepada anak anda sepanjang anak anda berpuasa, Mealshakes juga membekalkan vitamin dan mineral agar anak anda kekal bertenaga sepanjang berpuasa.

  Tau-tau je kan bila bulan puasa ni, dah tentu pelbagai jenis makanan akan dihidangkan untuk juadah berbuka puasa. Jadi jangan lupa ambil Lecithin selepas berbuka nanti ye. Lecithin sangat bagus untuk memerangkap lemak dari makanan kita akan tidak melekat pada usus. Kiranya Lecithin membantu kita menurunkan berat badan sekaligus membantu mengawal kadar kolestrol dalam badan kita.

  Jadi, jangan lupa tau promosi bulan ini. Lecithin dan Mealshakes menjadi hot item promo bulan ini. Ingin mendapatkan produk promo dengan harga promo? Hubungi saya terus ye? Penghantaraan vitamin secara cod di sekitara Taiping dan Kamunting.


Salam Sayang,
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 


0 comments:

Post a Comment