My Immune Booster

Assalamualaikum..

  Semalam badan agak tak sihat. Tekak pun da start perit. Dah dapat jangka kalau tanda2 ni datang, confirm akan demam. Dah la semalam memang da rancang untuk sambut harijadi kawan, tak nak la miss harijadi kawan semata2 tak sihat.

  Jadi pagi2 saya da telan 2biji vitamin C dan juga satu sache Nutriferon. Dua2 vitamin ni elok untuk tingkatkan sistem imun dan mengelakkan demam. Alhamdulillah, dalam 2jam lepas ambil kedua2 vitamin ni, takde rasa nak demam. Badan pun ringan sikit.



  Malam saya ada kelas Zumba. Dalam keadaan badan baru nak pulih, saya perlukan tenaga untuk kelas zumba ni. Jadi sebelum ke latihan, saya minum segelas ESP yang dicampur dengan Performance Drink bagi membekalkan tenaga. Alhamdulillah sepanjang kelas zumba selama sejam, saya kekal cergas.

  Oh ye, saya ambil Performance Drink juga sepanjang saya berzumba sebab ketika berzumba, badan akan kehilangan banyak air akibat berpeluh. Performance Drink elok diambil ketika ini bagi mengekalkan bendalir dalam badan agar badan tak terhidrat akibat perpeluhan.

  Malam sebelum tidur, saya telan 4biji Ostematrix supaya dapat tidur dengan lena. Ostematrix ni kalau makan, badan pun rasa ringan dan segar pada keesokkannya.

  Alhamdulillah..sepanjang saya mengamalkan vitamin Shaklee, setiap kali jatuh sakut, vitamin ini dapat membantu saya untuk lebih sihat. Takdelah saya rasa lemah je bila demam atau jatuh sakit.

  Kalau anda rasa nak demam cubalah set vitamin ni. Yang penting kita dah tingkatkan sistem imun kita kan..jadi takdelah rasa lemau dan letih je..



Salam Sayang,




**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 


0 comments:

Post a Comment