Herblax Agen Detox Terbaik..

Assalamualaikum..

  Dari malam semalam dan bersambung pula malam ni asyik makan je. Malam semalam dinner untuk program Jom Sihat Taiping dan hari ni pula potluck untuk Zumba Family.



  Bayangkan selama ni saya jarang sangat makan malam.tiba-tiba makan macam2 selama 2 malam berturut-turut memang perut terasa penuh, sebu, senak dan overloaded. Biasanya dalam keadaan perut macam ni..saya memang tak akan berasa selesa.

Tengok makanan potluck ni..dah tentu perut jd sebu makan macam2

  So apa yang saya buat? Telan je 4biji herbalax untuk 3 hari berturut-turun untuk flush out segala lelemak yang berlebihan tu sebelum lemak tu jadi toksin dalam usus. Usus yang tak bersih adalah punca berat badan sukar turun tau. Jadi sebelum menurunkan berat badan, bersihkan usus terlebih dulu ye. Perut rasa kempis je lepas flush out makanan yang berlebihan tu.

  Herbalax ni juga suplemen terbaik bagi mereka yang ingin detox dan bagi mereka yang ada masalah membuang..herbalax sangat-sangat membantu. Jangan biarkan sembelit anda tu berlarutan kerana sembelit adalah salah satu punca masalah buasir.

  Jadi, sesiapa yang nak detox, nak atasi masalah sembelit, nak perut kempis, cuba lah herbalax. Rm53 je satu botol, tahan 3bulan pulak tu. Untungkan? Hubungi saya untuk pembelian ye.

Salam Sayang,

Nur Fatin

0 comments:

Post a Comment