Vitamin E Shaklee..Membantu Mengurangkan Masalah Tona Kulit Tak Sekata

Assalamualaikum..

  Kebelakangan ni..cuaca agak panas. Malah jika buat aktiviti luar pada waktu pagi sekalipun kulit muka akan cepat je kena sunburn. Ini menyebabkan tona kulit muka menjadi tidak sekata. Lagi merisaukan sebab nak dapatkan tona kulit yang sama agak memakan masa.  Tahu kah anda, vitamin E Kompleks Shaklee dapat membantu mengatasi masalah ini? Bahan yang terdapat dalam Vitamin E iaitu ekstrak biji buah anggur mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol. Kuasa polifenol adalah 2 kali lebih baik daripada vitamin E dan lebih baik dari Vitamin C

  Bukan itu saja, Vitamin E Kompleks melindungi kulit daripada kerosakan akibat radiasi UV matahari. Dikalangan mereka yang mempunyai masalah parut yang sukar hilang, pengambilan 2 kapsul vitamin E setiap hari membantu memudarkan bekas parut.

  Satu lagi fungsi vitamin E, selain melindungi kulit dari pancaran UV dan membantu memudarkan parut, ia juga merupakan vitamin yang melambatkan proses penuaan kerana ia merupakan vitamin antioksida yang tinggi.
  Jadi sekarang, tak perlu lagi risau tentang masalah tona kulit tak sekata. Telan je vitamin E secara konsisten, masalah tona kulit tiada lagi. Eh..vitamin E ni juga.boleh dijadikan masker tau. Jadi, kita dapat khasiat dalaman dan luaran vitamin E ini.

  Hubungi saya untuk mendapatkan harga istimewa vitamin E anda.

Salam Sayang,

  Nur Fatin

0 comments:

Post a Comment