Set Jom Detox Shaklee

Assalamualaikum..

  Baru-baru ini Shaklee memperkenalkan rangkaian produk Shaklee untuk detoks. Menyedari gaya hidup dan pemakanan serta persekitaran kita yang tercemar, tubuh kita mungkin memerlukan proses detoksifikasi kerana tubuh kita terdedah pada toksin. Ramai orang beranggapan apabila badan anda sihat, tiada masalah obesiti atau masalah penyakit lain, detoks itu tak perlu, namun kita tak tahu berapa banyak toksin dalam tubuh kita.


Tanda anda perlu detoks

Jika anda tidak tahu samada anda perlu detoks atau tidak, cuba lihat tanda-tanda ini:

  • Berat badan semakin bertambah, walaupun cuba berdiet namun penurunan berat badan tak seperti usaha yang dilakukan
  • Kulit kusam dan wajah lesu
  • Kerap sembelit
  • Mudah letih dan penat
  • Mood tidak stabil
  • Mudah jatuh sakit
  • Gangguan tidur
  Jika anda mengalami gelaja diatas, anda mungkin memerlukan detoksifikasi tubuh badan anda. Apakah pilihan suplemen detox dari Shaklee. Jawapannya adalah SET JOM DETOX SHAKLEE. Terdiri daripada Alfalfa, Herb-Lax, Peppermint, Vivix dan DTX Kompleks, setiap suplemen ini mempunyai fungsinya tersendiri.

Vivix 
Dihasilkan daripada anggur Muscadine, Vivix memberi tenaga berpanjangan kepada pengamalnya. Kandungan polifenol dalam vivix merupakan antioksida yang terbaik dan merupakan penggalak tenaga yang bagus

DTX Kompleks
Mempunyai milk tristle iaitu tonik untuk hati. Ia membantu detoksifikasi hati, meningkatkan tenaga dan menghasilkan kulit yang cerah berseri

Alfalfa Kompleks
Merupakan raja segala tumbuhan, daun alfalfa berfungsi untuk menuetralkan asid dalam badan yang dihasilkan oleh toksin dan sekaligus menurunkan berat badan. 

Herb-Lax
Mengandungi daun Senna, iaitu herba mesra usus. Herb-Lax sangat sesuai untuk mencuci usus dan membantu mereka yang mempunyai masalah penghadaman

Peppermint ginger plus
Mengandungi kandungan pudina dan halia, peppermint memberikan kelegaan perut terutamanya bila perut terasa sebu dan berangin.

  Jika anda mengamalkan suplemen ini sebagai suplemen detoks anda, anda akan dapat rasakan perbezaannya dalam tempoh seawal 7 hari pengambilan. Anda juga boleh memilih suplemen detoks manakah yang sesuai untuk anda.

  Ingin mendapatkan set detoks anda? Hubungi saya terus di 0193937880

0 comments:

Post a Comment