Rahsia Kekal Awet Muda Dengan Shaklee

Assalamualaikum..

  Saya selalu perhatikan kebanyakan dari ahli-ahli Shaklee khususnya leader-leader Shaklee yang sudah lama dalam Shaklee, kebanyakan mereka mempunyai wajah yang awet muda dan flawless. Sudah semestinya ni adalah kecantikan yang terpancar dari dalaman dan juga dengan bantuan pengambilan vitamin Shaklee secara konsisten.

Saya peminat tegar ESP, Vivix dan Kolagen

  Dalam banyak vitamin Shaklee yang ada, 3 vitamin ini sentiasa menjadi vitamin favourite untuk kekal awet muda. ESP, Serbuk Kolagen dan juga Vivix. Setiap dari vitamin ini mempunyai pelbagai fungsi termasuklah mengekalkan keremajaan kulit agar kekal awet muda.

ESP Shaklee

ESP ni bagi saya adalah vitamin yang asas perlu ada dalam mengekalkan kecantikan kulit. ESP merupakan serbuk berunsurkan soya yang berfungsi untuk membina semula sel-sel mati pada kulit. Pengambilan ESP secara konsisten bukan saja membantu menghasilkan sel kulit yang baru, ia juga mencerahkan kulit dan menganjalkan kulit secara semulajadi.


Serbuk Kolagen

Merupakan kolagen marin yang diperbuat daripada sisik ikan merah dari laut dalam, Kolagen membantu menutup liang-liang pori pada wajah. Selain itu, serbuk kolagen yang halus membantu mengurangkan kedutan kulit pada wajah dan membantu wajah kelihatan lebih anjal dan kulit pun semakin halus. Kesan pengambilan kolagen ini sangat cepat, dalam tempoh 2minggu saja boleh menampakkan perubahan keanjalan kulit dan tona warna kulit lebih sekata. Testimoni Kolagen boleh didapati DISINI ye

Vivix

Vitamin yang sangat mendapat sambutan bukan saja kerana fungsinya untuk awet muda, Vivix juga merupakan tonik ajaib yang mempunyai pelbagai fungsi termasuklah dalam aspek kesihatan. Vivix merupakan satu-satunya suplemen Shaklee yang mampu menembusi sehingga ke dasar DNA untuk memperbaiki sel yang rosak.  Banyak suplemen Shaklee yang dapat membantu untuk kelihatan awet muda. Vitamin C, GLA, Vitamin E, Vitamin B Kompleks adalah antara vitamin yang diambil untuk kecantikan kulit dan awet muda. Terpulang pada diri kita sendiri  ingin ambil yang mana satu. Jika anda inginkan pendapat vitamin mana yang sesuai untuk anda, boleh hubungi saya untuk konsultasi dan pertanyaan ye.
Salam Sayang,
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 0 comments:

Post a Comment