Promosi Hot Selling ESP Kembali Lagi!!

Assalamualaikum..

  Lama juga tertunggu-tunggu promosi ESP Shaklee ni, maklumlah, saya merupakan peminat tegar ESP sejak saya mengenai Shaklee 4 tahun lepas. Kebetulan juga stok ESP kat rumah semakin susut, jadi memang elok sangat nak memborong ESP bulan ni.



  Kebetulan juga ramai yang masih was-was dengan isu vitamin Shaklee yang expiry date sangat dekat. Sebenarnya kalau kita betul-betul ambil ESP seperti yang dicadangkan, satu canister ESP ni tahan dalam sebulan ke sebulan setengah je. Kalau saya, kadang sebulan pun tak sampai sebab selain minum, saya juga amalkan penggunaan masker ESP.



  Berbalik kepada cerita expire date vitamin Shaklee ni, nak bagitau lah, Shaklee sekarang dah keluarkan batch baru ESP. Batch ni expire date dia lama lagi tau. Tahun depan baru expire. Jadi mana yang nak memborong ESP tu, borong la sekarang sementara harga tengah murah ni. Tak nak borong 6 canister, borong 2 canister pun boleh. 2 canister ESP dapat diskaun 5% tau. Berbaloi beli.

  Apa istimewanya ESP ni sampai ada yang ternanti-nanti promosinya? Banyak sebenarnya, kalau tak banyak keistimewaannya, takdelah ESP sentiasa menjadi hot seller produk Shaklee kan? Antara kelebihan ESP adalah:

  • membantu menghilangkan jeraagat dan parut di muka (parut jerawat juga)
  • membantu melancarkan penyusuan susu ibu
  • membantu meningkatkan penghsilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
  • membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim dan menjadikan bayi cepat kenyang dan kurang meragam
  • menganjalkan kulit dan menganjalkan kembali payudara yang kendur
  • cepat kenyang dan membantu dalam pengurusan berat badan
  • memberi tenaga berpanjangan kepada badan dan meningkatkan kesihatan tubuh secar menyeluruh
  • membantu tumbesaran fetus dan memastikan kesihatan ibu mengandung di tahap optimum
  • membantu mempersiapkan badan ibu untuk penyusuan yang lancar lepas bersalin
  • untuk yang alami masalah kesuburan, ESP membantu membentuk tisu rahim serta sel ovum dan sel sperma yang sihat.
  Kalau nak taip fungsi ESP ni memang panjang. Nak tau kesan khasiat ESP macamana, anda kenalah cuba terlebih dahulu. Anda juga boleh klik testimoni ESP kat SINI ye. Nak cuba ESP? Hubungi saya di talian 0193937880




Salam Sayang,




**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 


0 comments:

Post a Comment