Pengedar Shaklee Taiping dan Kamunting

Assalamualaikum..

  Baru-baru ni saya ada COD produk Shaklee pada seorang customer. Bila saya tanya mana dapat nombor telefon saya, customer tu kata dia cuma google di internet sahaja dan jumpa nama saya. Menurut customer ni, susah nak cari pengedar Shaklee area Taiping dan Kamunting, jadi bila dia nampak blog saya di internet sebagai pengedar Shaklee Taiping, dia terus hubungi saya untuk bertanyakan produk.

  Jika anda berada berada disekitar kawasan Taiping dan Kamunting, ingin membeli produk Shaklee secara COD, anda boleh hubungi saya terus. Anda juga boleh google web site saya di www.cahayahatiumi.com sebagai salah satu distributor Shaklee di kawasan Taiping dan Kamunting. Saya menyediakan ready stok produk Shaklee dan ini memudahkan anda membeli produk Shaklee anda tanpa menanggung atau menunggu produk di pos ke rumah anda.  Ingin mendapatkan konsultasi produk Shaklee secara direct disekitar Taiping dan Kamunting? Saya boleh membantu anda untuk konsultasi produk dan juga saya boleh mengesyorkan jenis produk Shaklee yang sesuai untuk anda. Kebanyakan COD produk Shaklee akan dilakukan bergantung kepada lokasi COD tersebut. Kebanyakan customer yang berada disekitar Taiping dan Kamunting, akan menetapkan lokasi untuk COD samada terus ke rumah mereka atau berjumpa di tempat-tempat tertentu.

  Jadi, jika anda masih lagi tercari-cari pengedar Shaklee Taiping dan Kamunting, boleh hubungi saya untuk pembelian, maklumat dan konsultasi produk. Konsultasi pemakanan produk hanya saya berikan kepada mereka yang membeli produk Shaklee dari saya tidak kira jika anda membelinya secara COD di Taiping dan Kamunting ataupun anda membeli dari saya melalui pos ( untuk kawasan luar dari Taiping dan Kamunting)

  Anda juga boleh follow Instagram saya untuk maklumat produk Shaklee serta promosi produk Shaklee yang terkini.Salam Sayang,0 comments:

Post a Comment