Mata Lebih Sihat Dengan Carotomax

Assalamualaikum..

  Beberapa hari ni mata asyik letih kerana kerap tidur lewat. Tambah-tambah lagi bila setiap hari memang berhadapan dengan laptop, lagi la mata cepat letih. Kadang-kadang bila mata terlalu letih, pandangan pun jadi kabur2 dan tak jelas. Jadi untuk atasi masalah ini, saya amalkan pengambilan Carotomax.Apakah Carotomax Shaklee??

Merupakan gabungan 6 varieti karotena yang diesktrak dari buah-buahan dan sayuran yang mempunyai antioksidan yang tinggi seperti biji anggur, brokoli, tomato, rumpai laut, kentang dan minyak sawit. Karotena sangat penting dalam melindungi sel daripada radikal bebas, menguatkan sistem imun dan membetulkan fungsi organ

Bagaimana Carotomax baik untuk kesihatan mata?

Carotomax menghasilkan 'visual ungu' yang membolehkan kita mengekalkan penglihatan dalam gelap. Kandugan vitamin A dalam Carotomax membantu masalah penglihatan seperti rabun malam, rabun dekat, presbyopic, astigmatism, xerophahtalmia (mata kering), kelesuan mata, glaucoma, katarak, eyebag dan gegelung hitam mata.

Fungsi lain Carotomax

Walaupun Carotomax merupakan suplemen mata, ia juga baik dari aspek kesihatan lain. Antaranya:

  • Kesihatan retina mata 
  • Kesihatan tisu kulit
  • Kesihatan sel darah putih dan merah
  • Kesihatan tulang
  • Meningkatkan sistem imunisasi tubuh
Testimoni


Anda juga boleh lihat lebih banyak testimoni mengenai Carotomax DISINI 


Salam Sayang,
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment