Anda Pesakit Diabetes? Suplemen Shaklee Boleh Membantu

Assalamualaikum..

  Jika anda merupakan pesakit diabetes, ingin mencari suplemen yang sesuai untuk anda kerana tidak mahu bergantung kepada ubat-ubat hospital atau klinik, Shaklee mempunyai pelbagai pilihan suplemen untuk anda.
Antara yang boleh disyorkan untuk pesakit diabetes adalah suplemen berikut:

  1. Vivix - Vivix merupakan satu-satunya suplemen yang mampu menembusi DNA manusia. Kandungan resvaratrol dalam Vivix mampu mengurangkan bacaan gula dalam badan pesakit diabetes. 
  2. ESP - Ramai yang masih ragu-ragu jika ESP boleh diambil oleh pesakit kencing manis. ESP mempunyai Isoflavones yang dapat mengurangkan diabetes. ESP juga mengandungi indeks glisemik yang rendah dimana apabila ESP diminum, gula akan dilepaskan sedikit demi sedikit. Dengan cara ini, kandungan gula pesakit diabetes akan sentiasa terkawal
  3. Vitalea -  Pesakit diabetes kekurangan beberapa mineral dalam tubuh. Vitalea mengandungi 28 jenis mineral yang mampu menampung nutrisi harian termasuk kromium yang penting dalam mengekalkan paras gula dalam badan
  4. GLA Kompleks - Kebanyakan pesakit diabetes akan mengalami keradangan sendi akibat kerosakan saraf
  5. Alfalfa Kompleks - Alfalfa mempunyai pelbagai serat dan vitamin yang mampu mengurangkan paras gula dalam darah
  6. Vitamin C - meningkatkan imunisasi badan dan membantu penyembuhan luka dengan cepat
  7. Zink Kompleks - Zink bersifat menyembuhkan luka akibat komplikasi diabetes.
  Walaupun banyak suplemen Shaklee boleh cadangkan untuk pesakit diabetes, anda boleh memilih suplemen mana yang sesuai untuk anda mengikut budget anda. Anda boleh hubungi saya jika anda masih tak pasti apa kah suplemen yang terbaik untuk merawat diabetes anda. Anda juga boleh klik pada link INI untuk melihat testimoni pesakit diabetes yang mengambil Shaklee bagi merawat diabetes mereka.

Diabetes dan Vivix 


Vivix, B Kompleks , Alfalfa , Garlic 


Vivix 


Salam Sayang,
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 


0 comments:

Post a Comment