Vitamin C Shaklee Vitamin Terlaris Di Pasaran

Assalamualaikum..

  Sedar tak sedar kita da sampai di penghujung bulan Februari. Promosi Nutriferon, Zink Kompleks dan Vitalea for Kids juga akan berakhir dipenghujung bulan ini. 

  Walaupun pelbagai promosi vitamin oleh Shaee setiap bulan, vitamin C shaklee sentiasa mendapat sambutan hangat di kalangan customer saya. Tak kiralah lelaki atau perempuan, vitamin C pasti akan menjadi vitamin yang paling laris setiap bulan.  Kenapa vitamin C Shaklee? Berdasarkan feedback customer dan repeat customer, vitamin C ni banyak kegunaannya. Antara sebab customer sering membeli vitamin C :
  • Harga vitamin C mampu milik 
  • Sebotol vitamin C tahan selama 6 bulan
  • Kesan pengambilan vitamin C boleh dikesan seawal 2minggu untuk kulit manakala untuk demam dan selsema kesannya boleh dilihat kurang dari 6 jam
  • Vitamin C bersifat sustained release maksudnya ia lebih lama disimpan dalam tubuh agar tubuh dapat memaksimumkan penyerapan vitamin c
  • Vitamin C dibuat dari ekstract jagung oleh itu pesakit gastrik tiada masalah untuk mengambilnya
  Vitamin C sentiasa mendapat sambutan untuk tujuan penggunaan berikut:
  • Untuk tujuan kecantikan kerana vitamin C mempunyai kolagen semulajadi untuk mencerahkan dan mencantikan kulit
  • Untuk meningkatkan sistem imun tubuh seperti serangan selsema dan demam.
  • Untuk menyembuhan luka. Vitamin C sangat diminati oleh ibu yang berpantang dalam menyembuhkan luka bersalin
  Banyak lagi kegunaan vitamin C dikalangan customer saya. Ini adalah antara top reason kenapa mereka sentiasa repeat order vitamin C. Apa yang saya boleh katakan, jika anda ingin tahu kenapa vitamin C ini sentiasa laris jualannya..anda kenalah cuba makan dulu..orang kata, tak kenal maka tak cinta kan?

  Ingin mencuba vitamin C tetapi masih ragu2? Boleh hubungi saya untuk konsultasi produk dan pembelian ye..Salam Sayang,
**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment