Bestnya Menjadi Ahli Shaklee

Assalamualaikum..

  Setiap kali saya menjual produk Shaklee ataupun sharing mengenai produk ni, ada 2 persoalan yang saya biasa akan tanya?

  • Dah jadi ahli Shaklee?
  • Nak daftar jadi ahli?
  Kebiasaannya bila 2 persoalan ni ditanya, pastinya orang tertanya2 apa kelebihan menjadi ahli ni sampai ramai yang menjadi ahli Shaklee. Okay, cuba tengok rajah dibawah.



1. Nak berniaga terutama untuk yang baru berjinak2 berniaga, sudah tentunya inginkan perniagaan yang modalnya rendah kerana kita masih belum ada pengetahuan mengenai bisnes yang kita ceburi tu. Modal Shaklee hanya RM75 untuk Semenanjung Malaysia dan Rm85 saja untuk Sabah Sarawak. Yang paling best..keahlian adalah seumur hidup. Best tak???

2.  Usaha kita sharing dan jual produk, sudah tentu melayakkan kita mendapat gajaran yakni cash bonus. Menariknya cash bonus akan dikreditkan ke akaun kita pada pertengahan bulan. Best tak??

3.  Kalau dah jadi ahli, sudah tentu boleh beli produk Shaklee dengan harga ahli. Bila anda ingin membeli barang Shaklee dengan pengedar lain, ands masih boleh menikmati harga ahli produk Shaklee walaupun pengedar tersebut menjual dengan harga runcit. Best tak??

4.  Jika anda berminat jadikan Shaklee untuk berniaga, tak perlu risau. Upline atau mentor akan guide anda. Malah ada group tertutup dalam facebook atau whatsapp untuk guide anda. Jadi tak perlu takut2 untuk menjual. Mentor anda akan bersama anda. Best tak??

5.  Tahukah anda, ramai ahli Shaklee yang benar2 fokus pada Shaklee berjaya menjana pendapatan sehingga 6 angka sebulan. Malah ada yang menjadi jutawan hanya dengan Shaklee. Cuba tengok bonus dan income yang boleh diperolehi hanya dengan fokus. Best tak??


6.  Ingin menikmati percutian percuma? Menghantar ibu dan ayah ke umrah percuma? Atau ingin memiliki kereta idaman dengan percuma? Shaklee boleh merealisasikan impian anda dengan ganjaran berikut, Cash , Convention, Car. Best tak??


7. Shaklee bukan sistem piramid dimana upline anda memaksa anda untuk menjual demi mendapat income. Takde istilah goyang kaki masuk duit dalam Shaklee. You work for it, you earn it. Tal perlu stres dengan upline yang memaksa anda menjual dan anda juga tak perlu maintain point anda. Best tak??

  Sehingga kini walaupun banyak perniagaan MLM lain, saya masih setia dengan Shaklee. Kenapa? Sebab permintaan Shaklee sentiasa ada. Shaklee dah bertapak lebih dari 20 tahun..itu sudah membuktikan bahawa Shaklee ada perniagaan yang stabil dan dipercayai ramai.

  Ingin menjana pendapatan dengan Shaklee? Hubungi saya segera dan anda juga akan menikmati hasilnya.

Salam Sayang,

Nur Fatin


0 comments:

Post a Comment