Tripple Gems: Sarapan Berkhasiat, Sihat dan Cepat

Assalamualaikum..

  Pernah terfikir tak soalan ni pada setiap kali kita bangun dari tidur "Nak sarapan apa ye pagi ni?" Apatah lagi dengan keadaan kita yang kesuntukan masa untuk menyediakan sarapan yang mudah dan berkhasiat, pastinya kita nak cari sarapan yang sangat cepat untuk sediakan dan kekal berkhasiat.



  Jika anda tak tahu nak sarapan apa, bosan dengan menu sarapan yang sama setiap hari, apa kata jika anda cuba Tripple Gems? Apa yang ada dalam Tripple Gems?

  • ESP - memberikan tenang yang berpanjangan setiap masa
  • Meal Shakes - protien perisa vanilla yang membuatkan kita kenyang dan kekal bertenaga
  • Performance Drink - Minuman isotonik yang membantu mengekalkan bendalir dalam badan agar tidak mudah terhidrat.
  Sarapan ini sangat cepat disediakan kerana anda cuma perlu bancuh semua sekali dan goncang. Rasanya pun sedap. Jika anda kesuntukan masa untuk menyediakan sarapan untuk anak anda, anda boleh buat bancuhan Meal Shakes dan juga Performance Drink. Bancuhan Tripple Gems ini selain memberikan tenaga berpanjangan, ia juga amat berkhasiat kerana ia merupakan sarapan berunsur protien yang rendah lemak dan kaya dengan multivitamin dan mineral.

  Tripple Gems ni juga sangat popular ketika bulan puasa kerana ia mengekalkan tenaga sepanjang berpuasa. Kalau ada ada anak yang baru belajar berpuasa, berikan Tripple Gems pada mereka, insyaAllah ia dapat membantu anak anda kekal bertenaga sepanjang puasa



  Jadi, jika anda rasa dah tak tahu nak masak apa untuk sarapan anda, bancuh lah Tripple Gems, sarapan yang berkhasiat, sihat dan cepat. 

  Nak cuba Tripple Gems anda? Boleh hubungi saya di talian 0193937880 untuk pembelian ye.


Salam Sayang,









**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration.  These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment