Perlukah Satu Keluarga Mempunyai Lebih Dari Satu Pendapatan??

Assalamualaikum..


  Tertarik dengan isu keratan akhbar diatas. Ini adalah realiti kehidupan pada masa kini. Hakikatnya keadaan ekonomi kita yang meningkat menyebabkan kos hidup juga meningkat. Jika dulu dengan duit RM50 kita boleh beli 5-6 jenis barang, kini dengan duit RM50 kita hanya boleh beli 2-3 barang sahaja.

  Menyedari akan kos hidup yang makin meningkat, ramai yang mula menjalankan bisnes sampingan. Zaman sekarang, untuk bergantung sepenuhnya pada gaji semata-semata terutama sekali jika pendapatan isirumah tersebut 100% bergantung pada gaji tersebut adakalanya tidak cukup ataupun sekadar cukup2 saja sementara menunggu gaji akan datang.

  Bagaimana pula jika ada kes kecemasan yang memerlukan sumber kewangan ditengah bulan? Adakah perlu kita meminjam dengan saudara mara atau berhutang dengan bank. Maka disini perlunya pendapatan extra untuk menampung keperluan kewangan apabila terdesak.

  Shaklee merupakan antara bisnes online yang dapat membantu mengatasi masalah kewangan anda. Untuk mereka yang bergelar suririmah, perniagaan Shaklee ni tak perlu memerlukan anda keluar dari rumah untuk berniaga, berjumpa dengan orang ataupun menyediakan modal yang banyak untuk menjalankannya. Paling penting, bonus Shaklee akan dimasukkan pada pertengahan bulan disaat kita memerlukan sumber kewangan. Seronok kan? Satu kelebihan bisnes Shaklee ni, segala order boleh dilakukan atas talian dan boleh dilakukan dimana saja.


  Ramai surirumah yang memilih untuk menjalankan bisnes Shaklee ini. Malah ada dikalangan mereka yang berjaya, berhenti kerja dan fokus sepenuhnya pada bisnes Shaklee. Anda ingin menjadi seperti mereka? Mendapat pendapatan sampingan di tengah bulan? Hubungi saya, dan saya akan tunjukkan jalannya.


Salam Sayang,0 comments:

Post a Comment