Cepat Letih & Lesu? Bagaimana Nak Tambah Tenaga??

Assalamualaikum..

  Its Monday!! Normal lah kalau hari Isnin je sering dikaitkan dengan Monday Blues. Maklumlah dah berehat 2 hari dihujung minggu, mood rehat tu terbawa-bawa ke hari Isnin. Mulalah letih, lesu dan kurang bertenaga.



  Tapi tau tak, ada vitamin Shaklee yang dapat menyahkan sindrom Monday Blues ini? Vitamin yang akan membuatkan anda rasa segar untuk memulakan hari anda. Saya panggil Vitamin ini sebagai vitamin Set Tambah Tenaga Shaklee.


  Mulakan hari anda dengan pengambilan vitamin berikut:
  • ESP & Mealshakes - minuman berunsur protien ini amat sesuai bagi mereka yang tak sempat bersarapan dan ingin kekal cergas. Kedua2 minuman ini akan memberikan rasa kenyang dan tenaga pada anda untuk meneruskan aktiviti harian
  • Vitamin B Kompleks - dikenali sebagai vitamin anti-stres, vitamin B Kompleks membantu menukarkan makanan yang kita makan kepada tenaga. Jadi walaupun kita makan sedikit, vitamin B Kompleks menukarnya menjadi tenaga untuk kekal aktif
  • Multivitamin Vitalea - Tubuh kita perlukan vitamin untuk mengekalkan fungsinya dengan lebih efisin. Vitalea membantu top up kekurangan vitamin dalam badan yang mengakibatkan kita letih dan kerap mengantuk
  • Performance Drink - Amat diminati oleh ahli sukan, performance drink perisa oren ni amat sesuai diminum oleh sesiapa saja. Performance drink mengekalkan tenaga dengan mengelakkan berlakunya dehidrasi tubuh khususnya yang banyak bekerja diluar pejabat.
 
Vitalea memberikan tenaga

ESP, PD dan Mealshakes membuatkan kekal bertenaga

B Kompleks kurangkan keletihan
  Dengan bantuan suplemen ini, tak perlu lagi risau tentang sindrom Monday Blues atau risau tentang keletihan dan kelesuan. Anda juga boleh pilih suplemen mana yang sesuai untuk anda dan budget anda.


Salam Sayang







**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease.


0 comments:

Post a comment