Vivix - Satu Botol Seribu Manafaat

Assalamualaikum..

  Kalau ditanya apa suplemen yang menjadi sambutan hangat dikalangan mereka yang nak awet muda, si perokok tegar, pesakit diabetes dan jantung..jawapannya mestilah VIVIX.


  Orang kata kalau tak kenal maka tak cinta. Tapi bila dah kenal..rasa nak sentiasa ada stok VIVIX kat rumah. Kalau tanya saya..memang dah lama saya idamkan VIVIX sebab saya memang teruja bagaimana VIVIX dapat membantu mereka yang ingin sihat.

  Saya pernah ada seorang customer yang menghidap diabetes. Sampai satu tahap beliau dah tak tahan mengambil ubat diabetik yang biasa..beliau ingin mencuba VIVIX. Syukur dengan pengambilan VIVIX selama 2 minggu menampakkan kesan yang positif terhadap bacaan diabetes beliau.

Antara testimoni VIVIX untuk diabetes

  Jujurnya..walaupun saya dah jadi ahli Shaklee selama 3 tahun..baru tahun ni saya mencuba VIVIX. Benarlah apa yang dikata..VIVIX memang superb!!! Rasa badan lebih ringan bila bangun pagi, kulit pun lebih lembut.

Berat badan turun, kulit jadi lembut dan lembab

  Oh ye..kalau yang dah familiar dengan VIVIX untuk awet muda..mungkin testimoni ini buat anda percaya dengan keberkesanan VIVIX.

Awet muda..usia dah 60 tahun tau 😉
  Hebat kan bagaimana botol yang kecil ni memberi seribu manafaat pada kesihatan kita? Promosi YES package untuk VIVIX masih berlangsung. Beli 2 botol VIVIX anda akan dapat 5% diskaun dan keahlian percuma. Anda juga layak untuk mendapatkan cash back bonus dengan pembelian 2 botol VIVIX ni.

  Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut mengenai VIVIX ye.



  Salam Sayang









** These product has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intend to diagnose, treat, prevent or cure any disease. 

0 comments:

Post a comment