Sebotol Vitamin C Untuk Kesihatan Menyeluruh

Assalamualaikum..

  C untuk cantik. C untuk comel. C untuk cerah. C untuk cute. Bila sebut je vitamin C dah tentu tau ia terkenal untuk kecantikan kulit. Boleh rujuk testimoni  DISINI ye.


  Kali ni saya share testimoni pengambilan vitamin C untuk kesihatan menyeluruh dan bukan untuk cantik saja 😉


  Bagi mereka yang mempunyai masalah gusi bengkak..vitamin C boleh membantu meredakan gusi yang bengkak kerana vitamin C mempunyai fungsi membunuh kuman yang mengakibatkan bengkak gusi dan membantu meredakan kesakitan


  Yang ni pula testimoni diri saya sendiri. Saya memang penggemar makanan laut. At sometimes kalau saya makan kerang, udang atau sotong, mula lah saya bersin tak henti. Tapi semenjak amalkan vitamin C secara konsisten.. dah lama juga saya tak bersin lepas makan seafood.


  Yang ni pula testimoni bagaimana vitamin C membantu meredakan sakit2 sendi. Vitamin c bertindak meningkatkan sistem imun tubuh. Selain daripada itu, vitamin C juga mengandungi kolagen semulajadi untuk membantu mengurangkan keradangan sendi dan tulang.

  Best kan vitamin C ni? Bagi yang tak perasan, I botol vitamin C plus tahan untuk 6bulan manakala 1 botol vitamin C Chewable boleh tahan selama 3bulan!! Pelaburan yang jimat dan berbaloi. Betul tak??

  Eh..jangan lupa tau. Bulan ni vitamin C masih promo lagi. Kalau tak mau beli offer belu 6 percuma 1, boleh je beli 2 botol dengan diskaun 5%. Kalau nak dapatkan vitamin C anda..boleh hubungi saya terus di 0193937880


Salam Sayang,


* These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to dianose, treat, prevent or cure any disease.






0 comments:

Post a comment