Badan Sihat, Susu Meriah Dengan Set Bersalin Shaklee

Assalamulaikum..

  Ada tak para pembaca disini yang telah tunggu hari untuk bersalin? Dah bersedia dengan kelengkapan bayi dan bersalin tak? Atau masih tercari-cari apa set bersalin yang comes in a package??

  Kalau tanya saya, set bersalin yang comes in a package, pilihan saya adalah set bersalin @ berpantang Shaklee. Dalam set ini terdapat vitamin-vitamin berikut:
  • ESP - membantu memberikan tenaga untuk ibu yang baru bersalin dan memekatkan susu ibu
  • B Kompleks - membantu mengatasi masalah 'mood swing' ibu yang baru lepas bersalin
  • Alfalfa - membantu perlawasan dan juga membantu mempercepatkan penghasilan susu ibu
  • Ostematrix - merupakan sumber kalsium yang membantu mengatasi masalah sembelit ketika berpantang
  • Vitamin C - membantu memperbaiki luka selepas bersalin dan juga membantu perlawasan
  • Vitalea - merupakan multivitamin yang memberi kesihatan yang maksimum kepada ibu yang baru bersalin dan dalam proses berpantang.
  Apa yang buat saya suka pada set bersalin Shaklee ini, ia masih boleh diambil walaupun selepas pantang. Ada juga vitamin dalam set ini yang tahan selama 6bulan seperti vitamin C dan juga Alfalfa. Jadi anda cuma perlu add on lagi vitamin-vitamin yang lain  yang anda rasa perlu untuk diri anda.

  Ini pula testimoni ibu-ibu yang mengambil set bersalin Shaklee

Testimoni 1:Testimoni 2 Testimoni 3:


  Dengan set bersalin Shaklee, badan bukan saja lebih sihat, malah susu juga meriah. Ingin dapatkan konsultasi produk mengikut budget anda? Boleh hubungi saya di 0193937880.


Salam Sayang


** These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intend to diagnose, treat, prevent or cure any disease.

0 comments:

Post a Comment