September 2015..Promosi ESP Kembali Lagi!!

Assalamualaikum..

  Ni baru betul-betul bersawang namanya..bukan blog sesawang. Lama sungguh tak jenguk and update blog. Banyak betul testimoni dan juga feedback customer yang saya tak upload dalam blog ni. InsyaAllah, saya akan upload perlahan-lahan ye bila masa ada kesempatan..

 This month memang ramai yang jumping with joy sebab promo ESP buy 6 Free 1 kembali lagi. Another option kalau tak nak beli sampai 6 canister, boleh beli 2 canister ESP dan dapat  5% diskaun. Best tak? Alhamdulillah, awal-awal war-warkan promo ni, terus ada customer grab promotion ni. For those yang masih ragu-ragu nak try ESP, mungkin Question and Answer ESP ni boleh membantu anda

Q1: ESP ni susu ke? Saya tak minum susu
A1: Bukan, ESP bukan susu. ESP ni suplemen berasaskan soya tetapi dalam bentuk serbuk

Q2: Adakah soya dalam ESP ni selamat untuk diminum
A2: ESP hanya menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai genetiknya, iaitu Non-GMO (Non-Genetically Modified Organism), dimana ia disahkan melalui Identity Preservation Program. Program ini memastikan soya yang digunakan oleh Shaklee adalah dipantau dengan ketat dan dikawal sejak mula ditanam, dituai hinggalah diproses

Q3: Kan ESP ni bukan susu, jadi ESP takde kalsium la ye?
A3: ESP mengandungi 50% keperluan kalsium harian. Kenapa ada kalsium? Kerana tambahan sedikit kalsium di dalam ESP boleh meneutralkan kembali asid phytic di dalam soya (kandungan asid phytic yang tinggi menghalang penyerapan zat dan mineral seperti kalsium, magnesium, zink semasa pencernaan dalam usus

Q4: Apa rasa ESP ni? Saya tak lalu soya
A4: Dah nama pun dibuat dari soya, mestilah rasa soya. Tapi ada beberapa cara nak 'lalukan' minum ESP. Kalau nak tau, kena beli dulu ye tongue emoticon

Q5: Berapa lama satu canister ESP ni boleh tahan
A5: Standard 2bulan satu canister. Tapi untuk peminat tegar ESP macam saya, satu canister boleh habis dalam 1bulan

Q6: Boleh tak anak remaja saya minum ESP
Q6: Boleh..bila da umur 2y++ da boleh ambil ESP, tapi saya galakkan untuk anak2 ambilkan mealshakes wink emoticon

Q7: ESP ni halal ye?
A7: Sudah tentu halal. Bukan ESP je yang halal. SEMUA PRODUK SHAKLEE halal dan ada sijil halal..

Q8: Satu canister ESP berapa harga dia?
A8: Satu canister RM150


  Ini pula testimoni ESP untuk membantu menurunkan berat badan. InsyaAllah ada peluang dan kesempatan, more testimonial to come. InsyaAllah..



  Meanwhile jika anda ingin mendapatkan ESP dengan harga promosi, boleh terus hubungi saya :)


Salam Sayang

0 comments:

Post a comment