Selamat Datang Jun 2015!!!

Assalamualaikum..

  Time flies so fast..tengok-tengok kalendar, kita dah dipertengahan tahun 2015. Cepat betul masa berlalu..ada kala terfikir..where did all those times goes? apa yang telah kita capai sepanjang setengah tahun ini? ..dan dalam tempoh 2 minggu lagi, kita akan menanti kedatangan bulan Ramadhan al Mubarak..bulan yang dirindui dan dinanti oleh seluruh umat Islam..

  Bulan ni Shaklee macam biasa menyediakan pakej dan promosi yang menarik untuk pengedarnya dan untuk penggemar vitamin Shaklee. Another thing is bermula dari bulan Mei 2015, Shaklee telah memperkenalkan YES program dimana banyak promosi dan diskaun hebat yang Shaklee berikan pengamal vitamin Shaklee dan untuk bulan  Jun 2015 ni..macam tau-tau je bulan ni semua orang berpakat-pakat nak cantik, nak kurus, nak nampak gebu gebas, Shaklee telah mengadakan promosi untuk vitamin berikut:


  • Sustained Release Vitamin C-plus >>> Beli 6 PERCUMA 1 @ beli pek berkembar DISKAUN 5%
  • Vitamin E Kompleks >>> Beli 6 PERCUMA  1 atau beli pek berkembar DISKAUN 5%
  • Vita Lea for Kids >>> Beli 3 PERCUMA 1
  • Set Berpantang >>> DISKAUN 5%
  • Set Kehamilan >>> DISKAUN 5%
  • Vivix pek berkembar >>> DISKAUN 5%
  • Set Kurus >>> DISKAUN 5%
  Saya memang teruja dengan promosi bulan ni..why?? Sebab saya memang pengamal tegar Vitamin C dan Vitamin E. Both vitamin selain memberikan kesihatan yang lebih baik untuk saya, ia juga membantu saya mendapatkan kulit yang lebih cantik tanpa sebarang make up ;)



  Jadi bagi anda yang ingin kelihatan cantik menawan, nak kulit cerah, gebu, bebas jerawat, why don't grab peluang ini bukan saja untuk kecantikan diri, tapi untuk kesihatan diri dan juga kesihatan anak.


  Berminat untuk mendapatkan produk ini? Berminat untuk menjadi ahli Shaklee? Berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai promosi YES dari Shaklee? Boleh sms/whatsapp saya ke nombor 0193937880


Salam Sayang


0 comments:

Post a comment