Nutriferon Telah Kembali..

Assalamualaikum..

  Agak lama juga Nutriferon Shaklee takde dalam pasaran, jadi bila Shaklee umumkan yang Nutriferon ni sudah available..maka ramai yang grab untuk borong Nutriferon ni.

  Apa sebenarnya Nutriferon ni?

  Nutriferon merupakan suplemen yang unik dari Shaklee yang tidak dikeluarkan oleh mana-mana syarikat lain. Ia adalah makanan khas untuk inteferon iaitu sel antibodi dalam tubuh kita. Secara tidak langsung pengambilan Nutriferon ini membantu meningkatkan daya imunisasi tubuh kita.  Kalau anda seorang yang kerap sakit, bergantung pada ubat atau antibiotik sentiasa, saya syorkan anda cuba Nutriferon ini dan anda akan dapat rasakan perbezaannya. Saya masih ingat satu ketika dulu bila saya diserang demam yang teruk. Saya ambil sepeket nutriferon dan campurkan dengan Performance drink dan minum. Alhamdulillah, kesannya sangat cepat. 

  Jika anda ataupun anak anda juga kerap demam dan selsema, you should try Nutriferon. Tak salah cuba..anda pasti akan nampak perbezaannya..
Salam Sayang


These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to treat, diagnose, prevent or cure any disease.

0 comments:

Post a Comment