Selamat Datang Mac!!!

Assalamualaikum..

  MasyaAllah..lama benar tak berblogging ni. Rasa mau dalam 2 bulan juga blog tidak berusik. Macam ni la keadaannya kalau mood berblogging tak sampai-sampai. Tapi tak bermakna saya senyap. Saya masih update semua promosi dan testimoni produk Shaklee dalam facebook saya. Jadi kalau anda ingin lihat lebih banyak promosi dan testimoni produk Shaklee, boleh la add facebook saya DISINI.

  Bulan ni promo yang sangat menarik. Bulan ESP!! produk Shaklee yang sentiasa menjadi hot seller dari dulu sampai sekarang. Bukan je ESP tengah promo, masuk bulan ni, Shaklee menawarkan lagi promosi Vitalea for Kids. Memang dapat sambutan sungguh Vitalea ni sampai Shaklee extend promosi dia kan. Satu produk lagi yang tengah promo sekarang adalah Zink Shaklee. Tak ramai yang tahu kelebihan zink kan? Nanti saya share kebaikan zink  pada testimoni-testimoni akan datang ye :)



  Kalau anda adalah peminat vitamin Shaklee, ini adalah peluang anda untuk borong vitamin kegemaran anda terutama sekali ESP ni. Saya sendiri peminat ESP dan telah menjadi penggunanya selama 3 tahun. Memang best!!! Kalau nak borong 6 boleh terus dapat 1 canister free dan keahlian Shaklee PERCUMA. Kalau nak beli 2 saja pun boleh..dapat 5% diskaun lagi. Best tak promo Shaklee??

  Seperti yang diwarwarkan dalam tv, GST juga akan berkuatkuasa bermula pada 1 April 2015. Bila GST mula dikuatkuasakan, harga vitamin juga akan naik tau!! So sementara tengah promosi ni, ambil peluang ni untuk dapatkan vitamin anda ye.


Salam Sayang,



** These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

0 comments:

Post a comment