Chewable Vitamin C Untuk Anak Yang Kerap Selsema

Assalamualaikum..

  Kedua-dua testimoni yang saya akan share dibawah ni adalah testimoni kawan-kawan lama saya waktu saya masih menuntut lagi di Sabah. Sorang ni seorang bapa, sama2 besekolah disekolah rendah dan seorang lagi seorang ibu yang menuntut sekali disekolah menengah. Dua-dua mengalami masalah yang sama, anak kerap bersin dan selsema.

  Testimoni seorang ayah


Testimoni seorang ibu  Alhamdulillah, selepas pengambilan seawal 3 hari saja pun dah menampakkan perubahan yang positif. Sekurang-kurangnya sebagai ibu bapa, kita ikhtiarkan apa yang yang mampu untuk kesihatan anak kan?

  Oh ye..siapa yang boleh makan chewable vitamin C ni? Satu family boleh makan. Untuk anak anda, kena tunggu 4 tahun ke atas baru boleh makan vitamin C ni ye. Kalau bawah 4 tahun, kita ada vitamin-vitamin lain yang boleh disyorkan untuk anda anda. Omega, Mealshakes, vitalea for kids..just tell me your kids condition, dan insyaAllah saya boleh rekomenkan vitamin yang sesuai untuk anak anda mengikut budget anda :)

  Kalau nak order, boleh Whatsapp saya terus ataupun anda boleh order online terus melalui link dibawah. Sekarang ni kan semua boleh order dihujung jari. Moga testimoni ini membawa manafaat untuk anda semua.Salam Sayang **  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease. 

0 comments:

Post a Comment