Pembukaan Tahun 2015: 3 Promosi Vitamin Shaklee Serentak!!!

Assalamualaikum..

  Selamat tahun baru 2015 untuk semua pembaca Cahaya Hati Umi. Permulaan tahun baru ini, Shaklee mengadakan 3 promosi vitamin kegemaran anda. Seronoknya promosi kali ini, Vitalea for Kids sudah boleh diperolehi. Selain Vitalea for Kids, dua vitamin lagi yang tengah promosi bulan ini adalah VIVIX dan Alfalfa. Dua vitamin hebat!! Saya kira bagi penggemar VIVIX anda boleh ambil kesempatan ini untuk membeli VIVIX dengan harga promosi.

  Seperti bulan lepas, kedua-dua Alfalfa (L) dan (S), dan juga Vivix, anda boleh beli 6 botol percuma satu botol ataupun anda boleh menikmati diskaun sebanyak 5% bagi setiap dua pembelian vitamin ini. Sementara Vitalea For Kids pula anda boleh beli 3 botol dan percuma 1 botol. Vitalea for Kids ini mempunyai rasa anggur yang pasti disukai oleh kanak-kanak.

Vitalea For Kids, Beli 3 percuma 1

Promosi Beli 6 Percuma 1

Beli 2 diskaun 5%


  InsyaAllah, saya akan kongsikan kebaikan vitamin-vitamin ini pada entri akan datang. Jika anda ingin mendapatkan vitamin-vitamin ini dengan harga diskaun, anda boleh terus berhubung dengan saya.

Salam Sayang
**  This statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. This product are not intended to diagnose, treat, prevent and cure any disease.

0 comments:

Post a Comment