Teh Istimewa Penambah Tenaga..

Assalamualaikum..

  Sebagai ibu yang bekerja dan menguruskan anak, memang saya cepat penat, terutamanya bila menjelang tengahari. Walaupun saya consume ESP, saya tetap rasa yang saya perlukan sesuatu sebagai penambah energy booster. Maklumlah, anak semakin aktif, kita pun kena aktif kan, kalau tak macamana nak menjalankan aktiviti dengan anak.


  Dalam banyak-banyak produk Shaklee yang saya ambil untuk penambah tenaga, saya suka ambil Cinch Energy Tea Mix Shaklee. Mungkin sebab saya ni penggemar teh, jadi memang elok sangat lah dapat Cinch Energy Tea ni sebagai energy booster saya. Bila saya ambil Cinch Energy Tea ni? Biasanya saya ambil menjelang tengahari, lagi-lagi lepas lunch. Yelah, perut da kenyang, mula lah mengantuk, mula lah menguap berkali-kali. Jadi apa saya buat?


  Saya bancuh satu sachet Cinch Energy Tea. Untuk anda yang tak tau, Cinch Energy Tea ni dihasilkan daripada 3 jenis teh, jadi rasanya memang umpama kita minum Teh O. Istimewanya Cinch Energy Tea ni, ia boleh dibancuh dengan pelbagai cara. Nak buat Teh O Ais, Teh O Ais limau, malah Cinch Tea ni boleh dibancuh dengan air panas. Jika anda ingin menambah rasanya, anda boleh tambahkan sesudu madu pada Cinch Energy Tea. Lepas minum Cinch Tea ni, hilang segala rasa mengantuk, badan tiba-tiba bertenaga..ceh wahh..tapi seriusly, memang betul. Saya memang rasa bertenaga semula lepas satu sachet Cinch Energy Tea.

  Tak adilkan kalau saya ceritakan pengalaman saya je kan? Kita tengok pula pengamal Cinch Tea yang lain.


TESTIMONI 1:
Yang malas pun jadi rajin akibat Cinch Energy Tea

TESTIMONI 2:
Hilang rasa mengantuk

TESTIMONI 3:
Lebih bertenaga

  Jadi pada yang cepat letih tu, cepat mengantuk, boleh cuba Cinch Tea. P/S, saya menulis entri ini da tengah malam, dan saya masih bertenanga..tak rasa mengantuk pun. Kena telan Ostematrix ini untuk tidur yang lebih lena..Anda boleh klik order dibawah jika anda ingin miliki Teh istimewa ini ya.



Order & Pertanyaan


** These statement has not been evaluated by Food And Drug Administration. These product are not intended to diagnose, prevent, treat and cure any disease. 



0 comments:

Post a comment