Saya Tak Nak Kurus!!!

Assalamualaikum..

  Biasanya kita selalu jumpa dengan orang yang tak nak gemuk ataupun nak kurus. Apabila badan naik sikit, mulalah cari Set Pelansingan supaya berat badan tidak naik dengan mendadak. Tetapi dalam ramai-ramai antara kita yang nak kurus, ada juga tak nak kurus tau. Biasanya mereka yang tak nak kurus ni adalah mereka yang mempunyai berat badan dibawah paras BMI. Maksudnya berat badan mereka terlalu ringan ataupun badan mereka sukar untuk naik.

Apakah punca berat badan tak nak naik?

1. Metabolisme badan yang tinggi - Bagi mereka yang mempunyai tahap metabolisme yang tinggi, golongan ini memang sukar untuk menaikkan berat badan. Metabolisme yang tinggi menyebabkan nutrien yang diambil melalui pemakanan tidak dapat diproses 100% ke dalam tubuh.

2. Pengambilan makanan yang sedikit - Bagi mereka yang sudah biasa makan sedikit, perut mereka tidak dapat menampung jika mengambil makanan dalam kuantiti yang banyak. Mereka akan merasa tidak selesa bila perut mereka menjadi terlalu penuh.

3. Genetik - ada juga individu yang memang sukar untuk mengalami kenaikan berat badan disebabkan oleh genetik. Kalau genetik individu tersebut kecil dan kurus, kemungkinan individu tersebut juga kecil dan kurus.

Bagaimana menambahkan berat badan?


  Set kenaikan berat badan ini mungkin boleh membantu. Terdiri daripada Meal Shakes, Vita Lea dan B-Kompleks, ramai yang telah mencubanya menunjukkan kesan yang positif terhadap kenaikan berat badan mereka. Apakah fungsi setiap daripada suplemen diatas.


  • Meal Shakes - Membekalkan 19 vitamin dan mineral yang penting. Meal Shakes kaya dengan sumber kalsium, fiber dan protien. Meal Shakes membantu meningkatkan selera makan dan membantu kenaikan berat badan
  • Vitalea - merupakan multivitamin yang menampung kekurangan zat dalam tubuh badan kita
  • B Kompleks - membantu meningkatkan metabolisma badan untuk menukarkan makanan kepada tenaga. 

  Betulkah set ini membantu untuk menambahkan berat badan? Jom kita lihat testimoni ini.

TESTIMONI 1:TESTIMONI 2:TESTIMONI 3:


TESTIMONI 4 :


  Seronok bila kita dapat membantu mereka yang mempunyai masalah berat badan terlalu kurus. Jika anda pun ingin menambahkan berat badan anda, boleh cuba set ini. InsyaAllah anda akan nampak perubahannya.

Order & Pertanyaan
** These statement has not been evaluated by Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, prevent or cure any disease.

0 comments:

Post a Comment