Herbal Blend Cream Shaklee

Assalamualaikum..

  Herbal Blend Multi-Purpose Cream..seperti pada namanya memang banyak kegunaannya. Kalau kat rumah saya memang sentiasa ada stok. Bukan apa, kalau kena gigit nyamuk, ruam-ruam, gatal-gatal, sapu je Herbal Blend ni, memang bekas gigitan nyamuk tak akan berbintat-bintat. Satu lagi, kulit tumit saya memang cepat kering dan merekah, jadi saya sapu herbal Blend ni untuk melembabkan kulit tumit dan mengurangkan rekahan.

  Personally, saya suka dengan Herbal Blend ni sebab rasa dingin bermetholnya. Bila sapu kat kulit sejuk je rasanya dan tidak berminyak. Saya dan anak saya jenis kulit yang cepat naik ruam dalam cuaca panas. Bila naik ruam, mula lah menggaru. Jadi sebelum ruam naik, kami sapu Herbal Blend ni ditempat yang beruam.

  Herbal Blend ni diperbuat daripada herba semulajadi yang menenangkan termasuklah sage, horse chestnut yarrow dan rosemary. Jadi ia amat selamat digunakan pada kulit bayi yang sentisif. Dah nama pun multi purpose cream, jom tengok testimoni mereka yang menggunakan cream ini untuk fungsi yang berbeza-beza.

Testimoni 1: Kulit merekah semakin sihat, gatal-gatal pada badan semakin kurang




Testimoni 2: Kesan alahan hilang, bekas chicken pox kering dan tidak tinggalkan parut




Testimoni 3: Gatal-gatal selepas makan seafood hilang, bekas gigitan nyamuk tidak berbintat




Testimoni 4: Kulit melecet cepat baik dan kesan blister makin hilang

  Ada orang memanggil krim ini sebagai krim ajaib kerana fungsinya yang multipurpose. Paling penting, ia bebas bahan kimia dan dibuat daripada bahan semulajadi. Jika anda inginkan krim ini, boleh order melalui ruangan dibawah atau boleh terus berhubung dengan saya untuk sebarang pertanyaan.




Order & Pertanyaan




**  These statement has not been evaluated by Food and Drug Administraion. These product are not intented to diagnose, treat, prevent or cure any disease.

0 comments:

Post a comment